-->

Riot Games, Riot Forge Kapatıp Küçülme kararı Aldı !!

 

Teknoloji sektöründe işten çıkarmalar son zamanlarda çok arttı. COVID-19 salgını nedeniyle evden çalışma eğilimine girmemiz, işletmelerin işe alma oranlarını azalttı. Pandemi bittikten sonra ofislere dönmeye başlandığında ve maliyetler arttığında, şirketler de toplu işten çıkarmalar yapmaya başladı. İşten çıkarmalar son birkaç yıldır ne yazık ki devam ediyor. Google, Amazon ve Meta gibi çok sayıda teknoloji devi de bu alanda liderlik ediyor. 


Tencent tarafından yönetilen Riot Games tarafından yeni bir toplu işten çıkarma haberi geldi. Şirket web sitesi, 500'den fazla çalışanını işten çıkaracağını açıkladı. Bu, Riot Games personelinin yüzde on birini oluşturuyor. 

Riot Games CEO'su Dylan Jadeja, "Yaptığımız bazı önemli yatırımlar beklediğimiz gibi sonuç vermiyor" şeklinde bir açıklama yaptı. Önümüzdeki 48 saat içinde, görevlerinden etkilenen veya etkilenme potansiyeline sahip çalışanlar için ilgili yöneticilerle bir toplantı düzenlenecektir. Ayrıca, şirket, en az altı aylık kıdem tazminatı ve diğer avantajlar sağlayacaktır.dedi. 

2019'da piyasaya sürülen ücretsiz kart oyunu Legends of Runeterra, değişikliklerden doğrudan etkilenen projelerden biridir. 2019 yılında Riot tarafından duyurulan Riot Forge yayıncılık şirketi, League of Legends ile ilgili daha fazla oyun üretmek için daha küçük stüdyolarla işbirliği yapmayı amaçlayan Riot'ın mevcut oyun portföyündeki diğer hedef. Bandle Tale yayınlandıktan sonra Riot Forge, Netflix için özel Hextech Mayhem de dahil olmak üzere altı oyun yayınladı.

إرسال تعليق

أحدث أقدم

Oyun haberleri

Abone Ol