-->

War Thunder Mobile Apk indir !!

 



Çeşitli savaş makinelerinin bulunduğu hararetli savaşlarda efsanevi tankların, savaş gemilerinin ve uçakların idaresini elinize alın. Örneğin savaş uçağınıza binerek gökyüzüne yükselebilir, düşman savaş gemilerini bombalayıp batırabilir ya da müttefik tanklarını düşman hava saldırılarından koruyabilirsiniz!

DOWNLOAD APK 

Tıpkı War Thunder'da olduğu gibi mobil sürümde de gerçekçi hasar ve uçuş modelleri yer alacak. Ayrıca savaş araçlarını da tarihteki asıl modelleriyle örtüşecek şekilde hazırladık. Aynı zamanda ilerleme sistemi de mobil cihazlara uyarlanacak. Böylece oyundaki tüm ülkelere ait yeni araçlara hızlıca ve kolayca erişebileceksiniz.
War Thunder Mobile'da Alman ağır tankı Tiger, Sovyet taarruz uçağı IL-2 Sturmovik ve Japon savaş gemisi Yamato gibi simgeleşmiş savaş makinelerini test etme imkânı bulacaksınız.
Beta sürümünde ABD, Almanya, Japonya, Büyük Britanya ve S.S.C.B'den pek çok araç yer alacak. Oyun ilk olarak II. Dünya Savaşı'nı kapsayacak olsa da gelecekteki güncellemelerde araç deposu genişletilecek, günümüze kadar ulaşacak şekilde yeni ülkeler ve dönemler eklenecek.
Savaşta her çeşit hafif ve ağır tankı, kundağı motorlu silahı, uçaksavar sistemini, avcı uçağını ve bombardıman uçağını, muhrip gemisini, kruvazörü ve savaş gemisini araştırıp kullanabileceksiniz. Geliştirici ekibimiz aynı zamanda oyuncuların kumandasındaki denizaltıları ve uçak gemileri eklemeyi de planlıyor. Ekibimiz yeni, akla yatkın ve eğlenceli askeri simülatör oluşturmak için daima deneyler yapıyor.
Beta testinin başlangıç tarihi hakkında bilgi almak için War Thunder Mobile haberlerini takipte kalın!

إرسال تعليق

أحدث أقدم

Oyun haberleri

Abone Ol