-->

Modern Warships Mart güncellemesi (March Update)

 


aşka bir ay bize başka bir Modern Warships güncellemesi getiriyor. Bu kez güncelleme Vivid Dawn olarak adlandırılıyor ve sürüm numarası 0.62. USS Vella Gulf ve ROKS Jeongjo the Great için hata düzeltmeleri ve yeni dış görünümlere ek olarak tonlarca yeni içerik de alıyoruz.

Yeni güncelleme, tek bir ülkeye odaklanmak yerine dünyanın her yerinden yeni gemiler, silahlar ve uçaklar içeriyor. MW İstatistiklerini oyuna en son eklemelerle güncelledik. İlgilendiğiniz öğenin kartına tıklayarak onunla ilgili ayrıntıları ve istatistikleri görüntüleyebilirsiniz.

gemiler

HMS Tip 83

Bu, seviye III'teki ilk İngiliz gemisidir. Type 83'ün muazzam boyutuna rağmen harika bir manevra kabiliyeti var ve hızı o kadar da kötü değil. Gemi ağzına kadar farklı silah sistemleriyle dolu: füzeler, silahlar, el bombası fırlatıcıları, torpidolar, iki tür otomatik top ve iki tür hava savunması. Bu, neredeyse her türlü durumda iyi çalışacağı anlamına gelir. Bu gemi, Mart Savaş Bileti tamamlanarak ücretsiz olarak elde edilebilir.

RF Novorossiysk

Bu Kiev-sınıfı uçak gemisi, II. kademede RF Amiral Kuznetsov'a katılıyor. Kuznetsov gibi, uçağa ek olarak füzelerle de donatılmış ve iyi bir hava savunma kabiliyetine sahip. Bu gemiyi oyun içi mağazadan altın kullanarak satın alabilirsiniz.

uçak

TF-X

Türkiye'den gelen bu taarruz uçağı, uçaksavar füze yuvası ile birlikte düşman gemilerini yok etmek için füze silahlarına sahiptir. Füzelerinden biri, bir taarruz uçağında her zaman göremeyeceğiniz bir şey olan lazer güdümlüdür. VIP savaş bileti öğesi.

T-929 ATAK 2

Bu Türk helikopteri, güçlü topu ve füzeleri ile su üstü hedeflerini imha edebiliyor. Füzeleri aynı zamanda düşman hava tehditlerini de yok edebiliyorsa. Helikopter, VIP savaş biletinin bir parçasıdır.

Yak-38

Bu VTOL jet saldırı uçağı, RF Novorossiysk ile donatılmıştır , ancak mağazadan dolar karşılığında da satın alınabilir. Harrier gibi , havada süzülme yeteneğine sahiptir.

Silahlar

ATMACA

Bu Türk seyir füzesi, Brahmos-II'ye çok benziyor Yavaş bir hızda başlayan ancak hızla hızlanan iki füzeyi aynı anda ateşler. Ancak Brahmos-II'nin hipersonik hızına tam olarak ulaşamıyor. Her bir füzenin daha düşük hasarı, daha hızlı yeniden yükleme hızıyla telafi edilir. Bu öğeyi elde etmek için VIP savaş geçişine ihtiyacınız olacak.

YJ-18B

YJ-18 füzesinin bu çeşidi, su altındaki denizaltılardan fırlatılabilir. Ancak, normal YJ-18'e kıyasla daha az hasara ve daha uzun yeniden yükleme süresine sahiptir. Kademe II'de Tomahawk füzesi bulunurken , bu, su altından fırlatma kabiliyetine sahip ilk kademe III seyir füzesidir. Seyir füzelerinin kısa sürede yeniden doldurulması, onları düşman fişeklerini yenmede daha iyi hale getirir. Su altından fırlatılabilen diğer tüm seviye III füzeler, çok uzun yeniden yükleme ve düşük seyir hızı ile yüksek hasara sahip balistik füzelerdir. YJ-18B, mağazadan satın alınabilen bir dolar ürünüdür.

Zıpkın

Bu İngiliz torpidosu, oyundaki en yüksek torpido patlama hasarına sahiptir. Ancak bu, yavaş hızı ve uzun yeniden yükleme süresi ile dengelenir. HMS Type 83 ile birlikte gelir ve premium Battle Pass aracılığıyla da edinilebilir.

OSU-35K

Oyundaki ilk Polonya silahı olan OSU-35K, her zamanki makineli tüfek uçaksavar sisteminizden daha fazla hasar veren ağır mermiler ateşler. Ancak menzili, diğer hızlı atış yapan AA sistemlerinden çok daha kısadır. Bu silah neredeyse RAPIDFire gibi hissettiriyor ama otomatik top yuvası yerine hava savunma yuvasına giriyor. Ayrıca yüzey gemilerini hedef alamaz. OSU-35K, premium savaş biletinin bir parçasıdır.

Mk 38 Mod 3

Bu otomatik top, HMS Type 83'e özeldir ve diğer gemilerde kullanılamaz. Bu silah, Oerlikon Millennium'a çok benzer şekilde çalışır ancak yüzey hedeflerine ek olarak uçakları da yok edebilir. Bununla birlikte, daha kısa menzile sahiptir.

Aster-30 Blok 0

Düşman uçaklarına füze fırlatan HMS Type 83'ün kilitli hava savunması . S-400 ve RIM-162 ESSM gibi diğer kilitli uçaksavar füzeleri gibi çalışır .

P-500 Bazalt

Bu seviye II silah aynı anda iki füze ateşler ve yeterli hasar verir. Ancak, uzun bir yeniden yükleme süresine ve düşük seyir hızına sahiptir. Bu füze RF Novorossiysk ile donatılmıştır ve ayrıca mağazadan dolar karşılığında satın alınabilir.

A-215 Grad M

Rus kamyon tabanlı füze fırlatıcısının deniz versiyonu. Bu el bombası fırlatıcı, seviye II'de bulunur. Yüksek geri tepmesi, uzun mesafeden hedefleri vurmayı zorlaştırır. Bu silah yarı otomatik olduğu için isabet oranınızı artırmak için atışlarınıza ara verebilirsiniz. Premium Battle Pass ödülü.

M-11 Fırtına

Bu seviye II hava savunması, görünümü ve işlevselliği açısından Amerikan MK-26'ya benziyor ve düşman uçaklarını füzelerle düşürüyor. RF Novorossiysk'teki varsayılan hava savunmasıdır ve ayrıca dolar mağazasından satın alınabilir.

AK-726

RF Novorossiysk'te bulunan kilitli otomatik top Hızlı ateşi çok fazla hasar verir, ancak menzili en büyük değildir.

Mart güncellemesindeki her şey bu kadar! Mart Savaş Bileti'ndeki diğer tüm öğeleri görmek için aşağıdaki Savaş Bileti sayfamıza bakın.

إرسال تعليق

أحدث أقدم

Oyun haberleri

Abone Ol