-->

Modern Warships : Yeni promosyon kodu Ne zaman ? New promo codes

 Modern Warships, bir savaş gemisinin dümeninde heyecan verici savaşlar yapmanız gereken bir deniz savaşı oyunudur. Gerçekçi 3D grafiklerle, düşmanları aramak için denizlerde gezinirsiniz. Denizdeki rakibinizi ortadan kaldırmak için emrinizdeki tüm füzeleri ateşleyin.




Modern Warships'te, diğer iki tekne ile bir takımın parçası olursunuz. Bu, düşman teknelerini yok etmek için arkadaşlarınızla takım kurabileceğiniz anlamına gelir. Teknenizi kontrol etmek için, hareket ettiğiniz hızı ve yönü yönetebileceğiniz oklara sahipsiniz. Dahası, istediğiniz zaman ekranın sol alt tarafındaki GPS haritasında düşmanları bulabilirsiniz.

Arayüzün sağ tarafında, teleskopik bir mercek aracılığıyla düşmanları hedeflemenize veya hedefleri göstermenize izin veren işlem tuşlarınız da mevcut. Aynı şekilde düşmanınıza karşı elinizde bulunan cephaneyi ateşleyebileceğiniz yer burasıdır. Tüm bunları, düşmanlarınızın yolunuza gönderdiği bombalardan dikkatlice kaçarken yapabilirsiniz.

Modern Warships ile akılda tutulması gereken başka bir şey de, daha fazla savaş kazandıkça yeni teknelerin kilidini açabilmenizdir. Bu yeni gemiler, daha güçlü füzeler kullanmanıza ve savunma yeteneklerinizi geliştirmenize izin verir, böylece her seviyenin sularında yelken açan en zorlu düşmanlardan bile hayatta kalabilirsiniz.




Oyun yapımcısının yaptıgı açıklamaya göreSErgi Böyle Devam ifadelerini kullandı 



إرسال تعليق

أحدث أقدم

Oyun haberleri

Abone Ol