-->

USS Seawolf (SSN-21)

 


Tarihi bilgi

Lansman tarihi

1997 yılı

Uzunluk

107 m

Genişlik

12 m

Yer değiştirme

9.137 ton

genel bakış

  • Temel
  • Tepe

dayanıklılık

63.600

Hız

13.6 deniz mili

Manevra Kabiliyeti

5

Radar Menzili

13,3 km

Sonar Aralığı

1.33 km

Oksijen Kapasitesi

100

silahlanma

Füze

  • 1x BGM-109 Tomahawk

Torpido

  • 1x HUWS (324 mm)
  • 1x Mark-50 (324 mm)

Çeşitli

Gemi Tipi

Denizaltı

millet

Amerika Birleşik Devletleri

Nadirlik

Geliştirilmiş

Gereklilik

Seviye 5

Fiyat

2.300.000 Dolar

USS Seawolf (SSN-21) nükleer güçle çalışan bir hızlı saldırı denizaltısı ve sınıfının öncü gemisidir. Amerika Birleşik Devletleri Donanması'nın adını ona vahşi bir görünüm veren güçlü, çıkık dişleri olan yalnız bir balık olan deniz kurdundan alan dördüncü denizaltıdır.

genel bakış

İyi bir silahlanma ile birleştiğinde oldukça uygun bir fiyata Seawolf, hızı ve manevra kabiliyeti için hem yeni başlayanlar hem de uzmanlar tarafından değer verilen iyi bir denizaltıdır.

Ancak bir savaşın sonucunu belirleyecek olan tek şey hız değildir. Silahlar zaferi belirleyen şeydir, Seawolf'un bir füze yuvası ve iki torpido da dahil olmak üzere tatmin edici miktarda silahı vardır, bunlar doğru kullanıldığında herhangi bir rakibi mahvetmek için kullanılabilir.

taktikler

Deniz kurdu olarak oynamak

Bir savaşa başlarken daima ekibinizden birinin düşmanı fark etmesini bekleyin. Ya dostça bir özgeçmiş ya da helikopterli bir yüzey gemisi. Bu, bir savaşta ilk saldırıyı yapmanızı ve üstünlüğü kazanmanızı sağlar. Düşmanı tespit ettiğinizde, USS Arleigh Burke , HMS Duncan , USS Nimitz ve benzeri gibi denizaltı karşıtı donanımları olmayan gemilerin peşine düşmeyi deneyin, bu taktik minimum hasarla ve hatta (bazen) hasar vermeden öldürmeler almanızı sağlar! Ancak, geminizi her ne pahasına olursa olsun kaçınılması gereken parçalara ayırabilecek (gerçekten iyi bir şekilde torpile edemediğiniz sürece) veya yalnızca bir müttefikin desteğiyle saldırabilecek denizaltı karşıtı donanıma sahip gemiler de var. JS Kurama , RF Amiral Panteleyev gibi gemiler ,El bombası fırlatıcıları veya torpidoları olan CN Type 052D Xiamen , başınıza bela açabilir ve ağır hasara neden olabilir. Bunu bilmek ve Seawolf'un oyundaki herhangi bir geminin en düşük dayanıklılığına sahip olduğu gerçeği, Seawolf'un harika hızı ve manevra kabiliyetini kullanmak için kullanılmalıdır. torpidoları ve füzeleri atlatmak için avantajınız. Bu numarayı kullanmak sizi birçok hasardan kurtarabilir ve maçlarda daha uzun süre hayatta kalmanıza yardımcı olabilir. Kayaların arkasına saklanmayı deneyin ve torpidoları atlatmak için sık sık dönüşler yapın.


Bir Seawolf ile oynamak

Müttefik deniz kurtlarına her zaman koruma ateşi sağlayın ve onları asla yalnız savaşmaya bırakmayın çünkü düşmandan birkaç torpido vuruşuyla kolayca yok edilebilirler. Bir denizaltıysanız ve müttefik bir deniz kurduyla oynuyorsanız, düşman gemilerine verilen hasarı en üst düzeye çıkarmak için her zaman bir kurt sürüsü olarak birlikte seyahat edin.

Deniz kurduna karşı oynamak

Eğer js kurama gibi anti denizaltı donanımına sahip bir gemi kullanıyorsanız torpidolarınızı ve roketatarlarınızı kullanmaktan asla çekinmeyin çünkü deniz kurdu oldukça kötü bir dayanıklılığa sahiptir. Bu denizaltının da çok oksijen vermesi gerekiyor, bunu kullanın. onları kolayca yok etme fırsatı.

Önerilen Silah Kurulumu

Esnek silah düzenine sahip gemi, geminin performansını daha da artıracak çeşitli silahlarla donatılabiliyor. Aşağıda önerilen bazı silah kurulumları bulunmaktadır. Ancak bunların sadece birer öneri olduğunu unutmayın.

Füze - Tomahawk(su altından fırlatılabilir), P800 Onyx (daha fazla hasar için)

Torpido yuvası bir - Mark 50

Torpido yuvası iki - Mark 50 veya HUWS (yakın mesafe düelloları ve geliştirilmiş doğruluk için)

Avantajlar ve dezavantajlar

Avantajlar

  • İyi hız ve manevra kabiliyeti
  • 2. seviye denizaltı için yeterli silahlar

Dezavantajları

  • Kötü dayanıklılık
  • Kötü O2 kapasitesi

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Oyun haberleri

Abone Ol