-->

USS Arleigh Burke (DDG-51) Ekipmanları

 


USS Arleigh Burke (DDG-51)


Arleigh Bruke, oyunda görüldüğü gibi

Tarihi bilgi

Lansman tarihi

1989 yılı

Uzunluk

154 m

Genişlik

20 m

Yer değiştirme

6.630 ton

genel bakış

  • Temel
  • Tepe

dayanıklılık

105.000

Hız

18.7 deniz mili

Manevra Kabiliyeti

7

Radar Menzili

11,3 km

Sonar Aralığı

1.13 km

silahlanma

top

  • 1x Mark-45 (127 mm)

Füze

  • 1x BGM-109 Tomahawk
  • 1x BGM-109 Tomahawk

otomatik top

  • 2x MK-19 (40 mm)

Hava savunması

  • 1x Phalanx CIWS (20 mm)
  • 1x Phalanx CIWS (20 mm)

Havacılık Birimi

Helikopter

  • AH-64 Apaçi (×1)

Çeşitli

Gemi Tipi

Yok edici

millet

Amerika Birleşik Devletleri

Nadirlik

Geliştirilmiş

Gereklilik

Seviye 5

Fiyat

1.600.000 Dolar

Gemiye Genel Bakış:

Arleigh Burke sınıfı güdümlü füze avcıları, USS Arleigh Burke (DDG-51) tarafından yönetiliyor. Adını ABD Deniz Kuvvetleri Amirali Arleigh A. Burke'den almıştır. Bu muhteşem gemi 4 Temmuz 1991'de hizmete girdi ve hala ülkesine bu güne hizmet ediyor.

Oyuncu Seviye 5'e ulaştıktan sonra bir milyon dolar gibi düşük bir fiyata elde edilebilecek bir Seviye II muhriptir. O, HMS Duncan (D37) ile birlikte Seviye II'deki en sık gemilerden biridir. Aynı zamanda, birden fazla füze yuvasına sahip sadece beş Seviye II gemiden biridir. HMS Duncan (D37) , ROKS KDDX (KDX-IV) , RF Kursk (K-141) , ROKS Sejong the great , XWind 4000 ve RF Loon(Project-903) diğerleridir.

Gemi İstatistiklerine Genel Bakış:

Burke, doğru yükseltmelerle 120K'ya yükseltilebilen 95K temel HP'ye sahip oldukça dayanıklı bir savaşçıdır. 18.7 knot standart hızıyla oldukça hızlıdır ve manevra kabiliyeti açısından da son derece çeviktir.

Bu USN destroyeri, bu kategorideki en sinsi gemilerden biridir ve bir uçak veya diğer daha gizli gemiler tarafından görülmedikçe fark edilmeden kalabilir. Genel olarak, oldukça iyi bir gemidir, ancak zayıf uçaksavar füzesi, kısa menzilli radarı ve neredeyse hiç Denizaltı Savunma Harbi (ASW) yeteneği onu sık sık hayal kırıklığına uğratmaz.

Gemi Yükleme/Yapılandırmaya Genel Bakış:

Bu oyunda, DDG-51 yalnızca füze spam'ı için tasarlanmıştır. İki füze bataryası, saldırganlardan güvenli ve uygun bir mesafede kalırken çok sayıda füze ateşlemesine izin veriyor. Gemi, her biri BGM-109 Tomahawk için tek bir yuvaya sahip iki farklı pille geliyor Ancak geminin kaptanı, oyuncunun oyun tarzına uyan herhangi bir füzeyi yükleyebilir.

Burke, tek bir Mark-45 (127 mm) top ve iki MK-19 (40 mm) otomatik top ile donatılmıştır. Alternatif seçenekler mevcut olsa da, bu ekipman muhtemelen bu kademedeki sınıfının en iyisidir. Bu nedenle, bu silahı ve otomatik topu saklamanız şiddetle tavsiye edilir.

Bu gemi, her biri bir yuvaya sahip iki ayrı Hava Savunma sistemine sahiptir. Geminin alınması üzerine, Phalanx CIWS (20 mm) ile donatılırlar . Ancak, ne kadar kötü oldukları düşünüldüğünde, mümkün olan en kısa sürede değiştirilmeleri gerekir. Bu, zaten eksik olan AA'yı geliştirmek için yapılmalıdır.

Son olarak, Burke bir AH-64 Apache helikopteri ile donatılmıştır. Seviye II'de bu helikopter en iyiler arasındadır. Mükemmel saldırı becerileri, zorlu durumlarda kullanıcıya çok yardımcı olabilir. Kullanıcının bu helikopteri tutma seçeneği vardır.

Optimum Yükleme Önerisi

Arleigh Burke (DDG-51), makul fiyatlı olduğu ve bazı mükemmel özelliklerle donatılmış olarak geldiği için mükemmel bir pakettir. Ancak, bu onun iyileşmesini kısıtlamaz. Burke konusunda çok fazla uzmanlığım olduğu için, savaş sonuçlarınızı optimize etmek için aşağıdaki kurulumla gitmenizi tavsiye ederim:

Optimum Kurulum:


1. Füze Bataryası : Hasar için CJ-20 , SSM-700K C- star veya PJ-10 BrahMos


2. Füze Bataryası : CJ-20, P-800 Onyx , SSM-700K C-star

PJ-10 BrahMos da kullanılabilir)

Top : Mark 45 (127 mm) veya Korkut-D , Melara Rapid(76 mm) (daha uzun menzilli hava önleme ve daha iyi yüzey önleme özellikleri için)

Otomatik top : MK-19 (40 mm)

1. Hava Savunma : OSA-M

2. Hava Savunma : OSA-M veya ZM-47 Gibka

Helikopter : 360 Invictus veya SV-22 Osprey veya ASW için Ka 52 Timsah

USS Arleigh Burke (DDG-51) olarak oynamak

USS Arleigh Burke (DDG-51) olarak oynamak :

Burke olarak oynamak, düşük AA'sı ve bir denizaltıyla karşılaştığında çaresizliği nedeniyle ilk başta zor olabilir. Ancak endişelenmeyin, bu gönderi gelişmenize yardımcı olacaktır. Başlamak için, yapılandırmanızın bu gönderide açıklandığı gibi mümkün olduğunca optimal olana yakın olduğundan emin olun. Sizin için pek doğru olmayabilir, ama sorun değil; burada ve orada birkaç küçük değişiklik yapabilirsiniz. Bu, iyi donanımlı olmanızı ve bu gemiden en iyi şekilde yararlanmanızı sağlamak içindir.

Burke'ün nasıl oynanacağına geçmeden önce, sahip olduğunuz Helikopterin süsleme amaçlı değil keşif amaçlı olduğunu unutmayın. Bir maçın başında herhangi bir CV'niz yoksa, önce Helikopterinizi kullanarak keşif yapın, ardından savaşa devam edin. Bir maça girdiğinizde AA'nızın düşük olduğunu unutmayın. Tek başınıza yelken açmamaya veya açıkta keşfedilmemeye çalışın. Bunu yapsaydın oturan ördek olurdun. Ekibinizin bir CV'si varsa, mümkün olduğunca çabuk geri dönün veya ona yelken açın. Özgeçmiş size korumanın yanı sıra önemli bilgiler de sunacaktır. Güçlü AA balonu ve spam füzeleri içinde otururken uçaklarıyla rakiplerinizi keşfe çıkabilir.

Kadroda CV yoksa arkadaşlarınıza bağlı kalın. Bu yüzden Korkut-D veya Melara Rapid toplarını kuşanmanızı tavsiye ederim. Sadece rakip gemilere zarar vermekle kalmayacak, aynı zamanda sizi avlamaya çalışan düşman uçaklarını da yok edecektir. Mark 45, yüksek AA'ları nedeniyle pratik olarak füzelere dayanıklı olan rakip CV'leri vurmanıza izin verdiği için güçlü bir top olabilir.

Şimdi düşman denizaltılarını tartışalım. Rakip takımda varsa, sizin için önemli bir tehlike oluşturabilir. ASW yetenekleriniz olmadığını ve batık bir denizaltıyla 1'e 1 gitmemeniz gerektiğini unutmayın. Daima bir şeyin arkasına park edin ve ardından denizaltıya torpidolarla saldırmak için helikopterinizi kullanın; Varsayılan olarak eklenen AH-64 Apache, 360 Invictus ve SV-22'nin tümü bir torpido yuvasına sahiptir.

USS Arleigh Burke (DDG-51) ile oynamak:

Anti Hava Harp. Daha önce belirtildiği gibi, Arleigh Burke, kendisini gelen bir veya ikiden fazla füzeye karşı etkili bir şekilde korumak için yeterli AA'ya sahip değil. Bu nedenle, uçak veya kendi SAM/AAA ateşlemeniz aracılığıyla yardım her zaman memnuniyetle karşılanır.

Ateş için İşaretle. Uzun bir radara ve özellikle Taşıyıcılara sahip herhangi bir gemi olarak, ArBurke'ün biraz eksik RADAR algılama yeteneklerini güçlendirmede yardımcı olabilirsiniz. Helikopterler, Uçaklar, kendiniz, hepsi ArBurke'ün ateş etmesi için bir hedefi aydınlatabilir.

Kızıl Ekim Avı. El bombası fırlatıcıyla donatılmış gemiler, düşman Torpidolarını yok etmede her zaman yardımcı olacaktır; Denizaltılar, Helikopterler veya Torpido donanımlı gemiler tarafından yapılan denizaltı karşıtı savaş, çaresiz ArBurke'ü yok edebilecek düşman denizaltılarını önlemeye yardımcı olabilir. Unutmayın, bu geminin sadece denizaltılara karşı ateş gücü var, eğer öyleyse.

USS Arleigh Burke'e (DDG-51) karşı oynamak:

Farklı gemi sınıfları AB ile farklı şekilde ilgilenir. Ancak, burada nasıl yapılabileceği. Muhrip olarak sayısız seçeneğiniz olmasına rağmen, AB ile bire bir gitmek tehlikeli olabilir. Füze ve torpido kullanmak genellikle en iyi seçenektir. Çünkü onunla kavga etmek genellikle zordur ve sadece birkaç gemi bunu yapabilir. Yine de bir Caio iseniz, çok yaklaşırsa AB'yi sudan üfleyebilirsiniz.

CV açısından her şey çok basit. Çoğu AB saldırısına karşı direnciniz göz önüne alındığında, bir AB'nin size yapabileceği pek bir şey yok. Ama dikkat et; AA'sı zayıf olabilir, ancak AA'dır ve doğru konfigürasyonla DDG-51 bir uçak katili olabilir. Ancak, oyuncu Korkut veya Melara'yı kullanmıyorsa, AB'ye uçaklarınızla spam gönderebilirsiniz.

Burke'ü denizaltıda öldürmek çocuk oyuncağı. Uygun bir kurulumla bile, Burke'ün torpidolarınıza karşı hiçbir koruması yoktur ve durumu iyileştiremez bile. Yapmanız gereken tek şey batık kalmak ve AB ölene kadar torpidoları AB'ye ateşlemek.

Avantajlar ve dezavantajlar:

Artıları:

  • Oldukça hızlı
  • Pürüzsüz dönüşe sahip, ancak yine de torpillenmesi oldukça zor
  • İki füze yuvası var
  • Böyle iyi bir gemi için ekonomik bir fiyat etiketi var

Eksileri:

  • Zayıf AA
  • Helikopteri dışında denizaltılara tamamen zararsız
  • Belli bir beceri sınırı gerektirdiğinden ilk başta zayıf görünebilir

önemsiz şeyler

  • Arleigh-Burke sınıfında 60'tan fazla gemi var.
  • Başka bir Arleigh-Burke sınıfı gemi olan USS Gravely de oyunda mevcut.
  • USS Kidd adlı bu gemilerden biri, Decepticon'lardan birine karşı bir ABD Donanması Elektromanyetik Raylı Tabancası kullandığı bir Transformers filminde yer aldı.
  • Arleigh Burke, gerçek hayatta torpido fırlatıcılarının yanı sıra RADAR tuzaklarına sahiptir. AN/SPY-1 RADAR'ı, aşırı menzili nedeniyle füze müdahalesi için uygundur.
  • Arleigh-Burke sınıfının diğer 3 gemisi de 2012 yapımı Battleship filminde yer alıyor; burada 2'sinin hemen yok edildiği ve üçüncüsü olan USS John Paul Jones, parçalanmadan önce yabancı gemileri yok ediyor.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Oyun haberleri

Abone Ol