-->

Modern Warships : USS Nemesis (CV-01)

 


 






Tarihi bilgi

Lansman tarihi

Yıl "2030".

Uzunluk

404 Metre

Genişlik

92 Metre

Yer değiştirme

156.800 Ton

genel bakış

  • Temel
  • Tepe

dayanıklılık

440.400

Hız

10.7 Düğüm

Manevra Kabiliyeti

6

Radar Menzili

9.3 Kilometre

Sonar Aralığı

1.8 Kilometre

silahlanma

top

1x EMRG (120 mm) (Epik Top)

El bombası fırlatıcı

2x RUR-5B ASROC (Nadir Bomba Atar)

otomatik top

•4x Oerlikon Millennium (35 mm) (Nadir Otomatik Top)
•4x Oerlikon Millennium (35 mm) (Nadir Otomatik Top)

Hava savunması

•6x Sea RAM (Nadir Hava Savunması)
•2x RIM-7 Deniz Serçesi (Nadir Hava Savunması)

Havacılık Birimi

savaşçı

F-22 Raptor (Nadir Avcı Uçağı)

grev savaşçısı

F-35 Lightning II (Nadir Saldırı Uçağı)

Helikopter

1x RAH-66 Komançi

Çeşitli

Gemi Tipi

Uçak gemisi

Gereklilik

Oyuncular gemiyi satın alabilmek için Efsanevi rozete sahip olmalıdır.

Bonus

+%20 Altın & +%20 Dolar

Fiyat

500 Platin


gerçek geçmiş

Bir uçak gemisi olan USS Nemesis, kurgusal bir savaş gemisidir; ve bu nedenle gerçek bir geçmişi yoktur. Oyun içi model, ağırlıklı olarak başka bir kurgusal gemi olan UNS Coral Sea'ye dayanıyor .

Kurgusal, hayran yapımı, tarih

1991 yılıydı. Mihail Gorbaçov asla iktidara yükselmedi ve Glasnost ve Perestroika'nın idealleri hiçbir zaman tanıtılmadı. SSCB, ekonomik krize rağmen kararlı proletaryalar ve manipülatif liderler tarafından ivmesini koruyor. Soğuk Savaş 21. yüzyıla kadar devam etti ve her iki taraf da çok umut verici teknolojiler ve gemi tasarımları geliştirdi.

2016 yılı boyunca, Sovyetler Birliği, Amerika Birleşik Devletleri'nin Gerald R Ford sınıfına bir yanıt olarak Project 23000e için oldukça belirsiz tasarım ayrıntılarını tanıttı. Batı, bunu Kızıllar tarafından alay konusu olarak gördü ve aşırı silahlanma yarışının gerisinde kalmayı reddettiler.

Aylarca süren beyin fırtınası, sayısız makale ve önerilen tasarımlar için planlar. Son olarak, yüzlerce sonuçsuz konseptten sonra, Amerika Birleşik Devletleri "çok büyük uçak gemileri" tasarımına başvurdu ve kendinden öncekilerin iki katından daha büyük olacağına söz verildi. Donanmanın merkezinde yer alması amaçlanan 400 metre uzunluğunda, 92 metre genişliğinde savaş gemileri inşa etme kararı aldılar.

Bunlar arasında, kod adı Project 6754.5 olan USS Nemesis, donanmanın en büyük gemisi olacak. İnşaatın 2025 yılının Mart ayında başlaması bekleniyor, lansman tarihinin 2030 yılında olması ve 2032 yılının sonlarında hizmete alınması bekleniyor.

genel bakış

Çok sayıda silahıyla Nemesis, zorlu koşullarda avantaj sağlayacak çeşitli roller üstlenebilir. Gemi, hem birincil hem de ikincil toplarından mermi atabilir ve el bombası fırlatıcısıyla denizaltıları püskürtebilir.

Ancak, demir canavarı evcilleştirmek ve ustalaşmak için pratik yapmak gerekecek. Oyuncular çoklu görev stratejisini benimsemeli ve ayrıca saldırabilecek herhangi bir düşman için savaş alanının her kesimine karşı dikkatli olmalıdır. Geminin büyüklüğü de beka kabiliyetine önemli bir engel olacaktır.

Gemi sadece efsanevi oyuncular tarafından belirli bir miktarda platin karşılığında elde edilebilir.

taktikler

USS Nemesis olarak oynamak

Bir uçak gemisi olarak, bir maçın başlangıcında rakip takımı tespit etmek için bir hava filosu veya helikopter konuşlandırın. Bu size ve müttefiklerinize stratejik bir avantaj sağlayacak ve rakip takıma karşı uygun bir taktik uygulayabilecektir.

Düşman ekibi tespit edildikten sonra, ilk önce en savunmasız birimlere saldırmayı deneyin (müttefiklerinden hava savunması olmadan kendi başlarına sürüklenen gemiler gibi. Bunu yaparak, müttefik gemilerin bir sümüklü böcek saldırısına girmesi o kadar tehlikeli olmayacaktır) kalan düşman gemileri.

Ancak bunları yaparken geminizi kontrol etmeyi unutmayın, beka kabiliyetinizi tehdit eden rakip gemi(ler) için tetikte olun. Bununla birlikte, standart gemilerin aksine, gemi silahlarla donanmış olarak gelir ve oyuncuların saldıran gemileri önemli ölçüde etkili bir şekilde savuşturmasına izin verir.

USS Nemesis ile birlikte oynamak

Tüm bu güç, müttefiklerin Nemesis'in kusurlarını azaltmaya yardımcı olabileceği dezavantajları da beraberinde getiriyor. Boyutuna rağmen, geminin boyutuyla orantılı olarak uçaksavar savunması zayıf. Müttefik gemiler, müttefik bir Nemesis'e eşlik ederek bu sorunun çözülmesine yardımcı olabilir, karşılığında gemi maça kadar daha uzun süre hayatta kalabilir ve düşman gemilerine daha ağır hasar verebilir.

Müttefik muhripler, denizaltılara karşı ek savunma sağlayabilir ve bu, geminin beka kabiliyetini daha da sürdürmek için çok önemli olacaktır; ve diğer ağır yüzey gemileri, rakip takımı tamamen ortadan kaldırmaya yardımcı olabilir.

USS Nemesis'e karşı oynamak

Geminin bariz kusurları ile; gemi kendi başına çok savunmasız bir birim olacaktır, ancak gemiyi batırabilmek için, özellikle de yetenekli bir oyuncunun kontrolü altındaysa, yine de belirli bir konsantrasyon seviyesine ihtiyaç duyacaktır.

Saldırı sürecinde Nemesis'e kimsenin yardım edemeyeceği göz önüne alındığında, gemi iyi planlanmış bir sürpriz saldırı ile batırılabilir. Denizaltılar da benzer bir etki elde edebilir, ancak tespit edilmekten kaçınır.

Gemi, aynı anda birkaç füze fırlatarak veya büyük bir uçak dalgasıyla da batırılabilir ve geminin anti hava savunmasını yükleyebilir.

Ayrıca, düşmanlar tarafından çok uzaklardan keskin nişancılık yapılabilir ve düşük radar menzilli normal taşıyıcı ile, uçak kullanmadan düşman keskin nişancısını meşgul etmek zor olacaktır.

Önerilen Silah Kurulumu

Esnek silah düzenine sahip gemi, geminin performansını daha da artıracak çeşitli silahlarla donatılabiliyor. Aşağıda önerilen bazı silah kurulumları bulunmaktadır. Ancak bunların sadece birer öneri olduğunu unutmayın.

  • Top: MONARC veya Koalitsiya .
  • Bombaatar: RUR-5B ASROC veya A22.
  • Strike Fighter: F-35 Lightning II (yüksek hasar için) veya F/A-XX (çok amaçlı kurulum için), Su-75, J-25 ve J-31 (yüksek hasar için).
  • Savaşçı: F-22 Raptor , Mig-41.
  • Helikopter: Düşman gemilerinin hızlı keşfi için WZ-19 CAIC veya SV-22 Osprey veya daha iyi bir denizaltı savunması için Ka-58 Kara Hayalet , ayrıca uçaklara ve gemilere karşı daha iyi saldırılar için Muh-1 Marineon. AP Phoenix ayrıca yüksek hızı, dayanıklılığı ve silahları ile de kullanılabilir.
  • Otomatik top (ilk yuva): Marlin (40 mm) veya Gibka Tanksavar.
  • Otomatik top (ikinci yuva): Marlin (40 mm) veya Gibka Tanksavar.
  • Hava Savunması (ilk yuva): ANSEQ-3 ("kahraman" statüsüne sahip oyuncular için), Sea RAM . THEL(uçakların hızlı imhası)
  • Hava Savunması (ikinci yuva): ANSEQ-3 ("kahraman" statüsüne sahip oyuncular için), dengeli bir hava savunması için Tip 1130 AA (30 mm) veya füzelerin daha iyi ortadan kaldırılması için Kashtan veya bir için Panstir-ME füze/uçakların daha iyi ortadan kaldırılması ve herhangi bir hava hedefi yoksa otomatik topa dönüştürülebilir (Ancak asıl amacı hava savunma görevleri olduğu için bir otomatik top olarak gerçekten düşük hasar verir). THEL de kullanılabilir.

Avantajlar ve dezavantajlar

Avantajlar

  • Uçaklarından gelen hasarı tamamlamak için ağır ikincil silahlar.
  • Gemi, yakındaki yüzey gemilerine karşı daha iyi savunma sağlayan silahlarla donatılmış olarak gelir.
  • El bombası fırlatıcılarla donatılmış olarak gelir.
  • Boyutuna göre makul dayanıklılık. (Oyundaki en yüksek seviye.)
  • Oyundaki en büyük otomatik top miktarı.

Dezavantajları

  • Geminin boyutuna göre zayıf uçaksavar savunması.
  • Büyük boyut, gemiyi tüm yangınlara karşı tamamen savunmasız hale getirir.
  • Tespit etmek ve saldırmak kolay
  • Drone veya bombardıman uçağı yok.
  • Oldukça yavaş ve manevra kabiliyeti yüksek değil.

önemsiz şeyler

  • Gemi başlangıçta 296.400 dayanıklılığa sahipti; ancak bu daha sonra bir güncellemede 400.400'e yükseltildi ve Nemesis'i oyundaki en dayanıklı savaş gemisi haline getirdi.
    • 7 Ocak 2022'de geminin dayanıklılığı bir kez daha 440.400'e yükseltildi.
  • Nemesis de bunlardan biridir.Sadece efsanevi oyuncuların erişebildiği 'gizli' gemi.
  • Gemiye %20 b verildi10 Kasım 2021'de yayınlanan 0.46.2 güncellemesinde her savaştan sonra kazanılan para ve altın miktarı.
  • Düşünülürse gemi, Space Battleship Yamato serisine benzer bir tarza sahip bir uzay gemisine benziyor.

إرسال تعليق

أحدث أقدم

Oyun haberleri

Abone Ol