-->

Modern Warships Nasıl Oynanır ? Başlangıç Rehberi 2022

 

Bu ekrandan, kullanıcı hangi şekilde oturum açacağını seçebilir.

Oyuncular konuk olarak isimsiz olarak giriş yapmayı seçebilirler, ancak önceden var olan bir Google Play ve Facebook hesabıyla da giriş yapabilirler. Oyuncunun verilerini ve ilerlemesini korumak için ikinci seçenekler aracılığıyla oturum açmanız önerilir.

Ve son olarak, oyuncular bir E-posta ile de oturum açabilir, ancak önce bunu mevcut bir hesaba bağlamaları gerekir.

Şu anda 10 6 olası anonim oyuncu adı kombinasyonu var.

Ana menü.




Oyuncuların ekrandaki çeşitli seçenekler arasında gezinebileceği oyunun ana menüsü.

Oyuncu istatistikleri.

Ekranın sol üst köşesinde bulunan oyuncu istatistikleri, oyuncuların savaşta istatistiklerini kontrol etmelerini sağlar.

Ayrıca kullanıcı adlarını 200 altın karşılığında değiştirebilir ve ayrıca oyuncu kimliklerini 9525 kopyalayabilirler.

Ayarlar


grafik sekmesi
     


oyun sekme


















Oyuncular, oyunun davranışını veya hesaplarda oturum açma şeklini ayarlar aracılığıyla kontrol edebilir.

grafik

Oyuncuların oyunun grafiklerini kontrol etmelerini sağlar; gemi ve su dokularının görünümü ve Saniyedeki Kare Sayısı sınırı.

Kontrol

Oyuncuların rahat buldukları kamera hassasiyetini ayarlamalarına olanak tanır. Ayrıca otomatik ayarlama özelliğine izin verebilir veya vermeyebilirler.

uçak kontrolleri

Oyuncular ayrıca uçak kontrolünde Arcade veya Ace Combat modu arasında seçim yapabilir, kontrollerin hassasiyetini ve diğer çeşitli işlemleri ayarlayabilir.

oyun

Oyuncular buradan kameranın görüş yüksekliğini ve diğer çeşitli yönleri ayarlayabilir. Ayrıca klan davetlerine, arkadaşa izin verebilir veya izin vermeyebilir ve mini haritayı tüm işaretleri gösterecek veya yalnızca belirli işaretçileri gösterecek şekilde özelleştirebilirler. buradan talep edin.

Ses

Oyuncuların müzik ve ses efektlerinin sesini kontrol etmesine izin verir.

Hesap

Oyuncuların farklı bir hesapla giriş yapmasına izin verir. Ayrıca oyun verilerinin otomatik olarak yedeklenmesine izin vermeyi de seçebilirler.

Dil

Oyuncular bu sekmede hangi dilleri tercih edeceklerini ve ayrıca seslendirmenin hangi dili söyleyeceğini seçebilirler.

Toplum

Oyuncuların, oyuna en çok katkıda bulunan iki kişinin hesaplarını görüntülemesine izin verir; Sergii Petrov (oyunun yazarı) ve Dumitru Muset (oyunun kodlamasından da sorumlu).

Günlük Ödüller

Oyuncular her gün dolarlardan gemilere ve insansız hava araçlarına kadar değişen ödüller alırlar. Oyuncular ödüllerini aldıklarında, sonraki ödülleri 24 saat sonra alacaklar.

Not: Bir gün giriş yapmayı kaçırırsanız endişelenmeyin, önceki ödülleri talep etmediğiniz sürece sonraki 24 saatlik zamanlayıcı başlamaz. Yani, herhangi bir ödülü kaçırma şansınız yok.

Mağaza




Oyuncular, belirli oyun yönlerinde kendilerine yardımcı olan çeşitli satın alma işlemlerini görebilirler.

Ekranın sağ üst köşesindeki dolar veya altın sayaçlarına basarak mağazaya ulaşabilirsiniz.

Altın

Oyuncular, saat başı reklam izleyerek veya gerçek para birimiyle altın elde edebilirler.

dolar

Oyuncular, saat başı reklam izleyerek veya gerçek para birimi ile dolar kazanabilirler.

Yükseltme Puanları

Oyuncular, saat başı reklam izleyerek veya oyun içi para birimi ile altın elde edebilirler.

Özel hesap

Oyuncular, 400 altın veya gerçek para birimi ile premium hesap alabilirler.

Sarf malzemeleri

Oyuncular 250.000 oyun doları karşılığında 100 Onarım, 100 Füze caydırıcı veya 100 mühimmat yedeği satın alabilirler.

Gemi dükkanı ve gemi atölyesi.




Oyuncular gemi dükkanından gemi satın alabilir ve seçebilirler. Ayrıca ekranın sol tarafındaki ilgili düğmelere basarak gemilerin topçu ve uçaklarını değiştirebilir veya estetik (bayrak ve kamuflaj) uygulayabilirler. Ancak, asma kilit sembolü olan silahlar değiştirilemez, bu da onu yalnızca o gemiye özel kılar.

Gemi atölyesi, oyuncuların gemilerini yükseltmelerine olanak tanır.

Günlük Görevler



Günlük görevler, tamamlanırsa oyuncuya Savaş Bileti puanları da dahil olmak üzere belirli ödüller kazandıracak bir dizi görevdir.

Ancak şu an itibariyle günlük görevler rastgele aralıklarla çok zor görevler veriyor.

Savaş Bileti


Battle Pass, geliştiriciler tarafından oyuncuların ek ödüller elde etmesinin bir yolu olarak sunulan bir özelliktir. Ancak bazı ödüller (mavi ve mor ödül) kilitlidir ve yalnızca Savaş Bileti yükseltilerek (gerçek para birimi gerektirir) elde edilebilir.

Sohbet.

Oyuncuların başkalarıyla iletişim kurmasını sağlar. Oyuncular 10. seviyeye ulaştığında, küresel sohbete erişim izni verilir.

Sohbet Moderatörleri

Geliştiriciler, spam veya istenmeyen siyasi konuların sohbetini zorunlu kılmak için belirli alfa testçileri ve güvenilir oyuncular tuttu.

Kadrolar, Arkadaşlık istekleri ve Kara Liste

Oyuncular, diğer oyuncuları bir kadroya davet edebilir, onlara arkadaşlık isteği gönderebilir veya sohbette görünen belirtilen ırkçı veya spam oyuncunun kullanıcı adına tıklayarak onları kara listeye alabilir. Kara listeye alınan oyuncular, kendilerini kara listeye alan oyuncuyla etkileşime geçemez veya yalnızca sınırlı etkileşime girebilir.

Oyuncular, oyun ayarlarına gidip hesap sekmesindeki kara liste penceresini açarak başka bir oyuncuya yükledikleri kara listeyi kaldırabilirler.

Cevapla, Metinleri Kopyala ve Çevir

23 Ağustos boyunca, oyunun geliştiricileri tarafından Yanıtla, Kopyala ve Çevir işlevlerinin oyuna ekleneceği duyuruldu ve günler sonra bir güncellemede uygulandı.

"Yanıtla" işlevi, oyuncuların belirli bir mesajı yanıtlamasına olanak tanır; bu, Global ve ilgili dillerdeki sohbetlerdeki sürekli mesaj akışı nedeniyle çok uygundur. "Metni kopyala" işlevi, oyuncuların diğer oyuncular tarafından gönderilen mesajları kopyalamasına izin verir ve "Çevir" işlevi, oyuncuların İngilizce olmayan mesajları çevirmesine izin verir, ancak bu işlev yalnızca Global sohbette kullanılabilir.

Açıklardan yararlanma endişesi

Oyun, oyuncuların istismarları diğerlerine göre avantaj elde etmek için kullanmalarına izin vermeyen katı bir hile önleme sistemine sahiptir. Bir ihlal/ihlalden suçlu olduğu kanıtlanan tüm hesaplar geliştiricilerin kendileri tarafından yasaklanır.

Oyun, şüpheli oyuncunun bir istismar kullandığını düşündüğünden, oyuncular 5.000.000 hasar eşiğini aştıklarında otomatik olarak yasaklanırlar.

Savaş



"Savaş" düğmesinin yanındaki ok düğmesine basmak, oyuncuların çevrimiçi bir maçta, çevrimdışı veya özel bir savaşta olmayı seçtikleri belirli bir savaşa girebilecekleri üç seçeneği ortaya çıkarır.

Çevrimdışı seçim yaparken, (şu anda) dört Haritadan birini savaş alanı olarak seçebilirsiniz .

Özel savaş, belirli oyuncuların savaşa katılmasına veya izleyici olarak kalmasına izin verir. Çevrimdışı eşleşmede olduğu gibi, özel eşleşmenin sahibi dört haritadan birini seçebilir.

Oyun içi çöpçatanlık

Eşleştirme mekaniği, aynı seviye gemileri kullanan oyuncuları bir maçla eşleştiren bir işlevdir. Daha fazla bilgi için ilgili sayfasını ziyaret edin .

Çeşitli oyun içi silahlar, kullanımları ve bunları kullanmayla ilgili ipuçları

füzeler

Füzeler, artı işaretini hedef geminin üzerine doğrultarak ve füzenin hedef edinme sürecini tamamlamasını bekleyerek çok kolay bir şekilde hedeflenebilir. Bununla birlikte, Nişan Yardımı işlevi etkinleştirilirse, füze artı işaretinin belirli bir aralığında (iki büyük parantez ile işaretlenmiştir) bir düşman gemisini otomatik olarak hedefleyecektir.

Füzeler, kolay elde etme pahasına, hava savunma ateşine ve füze caydırıcılığına karşı hassastır (lazer güdümlü olanlar hariç).

Oyundaki tüm füzeler, Yamato'nun silahlarının mermileri veya el bombası fırlatıcılarının ateşi de dahil olmak üzere sağlam bir isabet kutusu olan herhangi bir nesneyle karşılanabilir.

Toplar (silahlar) ve el bombası fırlatıcıları


Hareket halindeki bir hedefe bir top veya el bombası fırlatıcı ile saldırırken daima atışınızı yönlendirin (artı işaretini hareket yönüne bağlı olarak geminin pruvasına veya kıç tarafına doğrultun), çünkü bu mermilerin hedefi vurma olasılığını artıracaktır. Hedef ne kadar uzaktaysa veya o kadar hızlı hareket ederse, oyuncu atışı geminin hareket yönünden daha uzağa yönlendirmek zorunda kalacaktır.

Bir gemiye bordadayken ateş etmek en iyisidir, çünkü mermilerin düz bir açıyla vururlarsa sekmeleri (metalik bir ping sesiyle belirtilir) daha az olasıdır. Oyuncular bu bilgiyi, mermilerden aldıkları hasarı en aza indirmek için ateş eden geminin pruvasına bakarak savunmaları için kullanabilirler. Mermilerin ayrıca kritik hasar verme şansı da vardır (sarı hasar sayısı ile gösterilir).

Ayrıca, hızlı ateş eden topçu ateş ederken artı işaretine dikkat edin. Artı işareti "genişledikçe" doğruluk azalır. Artı işareti "daraldığında" doğruluk normale dönecektir.

otomatik toplar

Otomatik toplar, yakındaki bir düşman birimine otomatik olarak saldıracak bir topçu türüdür. Geminin ana silahları (füzeler ve toplar) kadar hasar vermezler, ancak sınırsız mühimmatları vardır. Ayrıca düşman torpidolarına da saldıracaklar.

Otomatik topları etkinleştirmek veya devre dışı bırakmak için oyun içi bir seçenek yoktur.

torpidolar

Tıpkı füzeler gibi, çoğu torpido da hedef bulma yeteneğine sahiptir ve nişan almak için çok az çaba gerektirir, ancak oyuncunun torpidoyu elde etme süresini tamamlamasını gerektirir. Ancak füzelerden farklı olarak, sınırlı bir hedef arama kabiliyetine sahiptirler ve manevralarla (özellikle daha küçük ve daha hızlı gemilerden) kolayca sarsılabilirler. Torpidolar, el bombası fırlatıcıları tarafından durdurulabilir.

Oyunun torpidolarından ikisi, Amerika Birleşik Devletleri'nin HUWS'si ve Rus Shkval'ı, hedef edinimi gerektirmeyen, ancak oyuncu tarafından manuel olarak hedeflenmesi gereken hızlı süper kavitasyonlu torpidolardı. Oyuncu, süper kavitasyonlu torpidoyu geminin hareket yönünün biraz ilerisine nişan almak zorundaydı ve hedeflenen gemi ne kadar uzaktaysa o kadar yüksek artışlar gerektiriyordu. (daha sonra çok atışlı, kısa menzilli torpidolara dönüştüler).

bombalar

Bombalar, yüzey savaş gemilerine karşı koymada güçlü ve etkili bir silahtır, ancak çok sınırlı bir menzile sahiptir. Oyuncular, uçaklarını hedeflenen gemiye yakın konumlandırmalı ve yeşil gösterge gemiyle aynı hizaya geldiğinde bombaları bırakmalıdır.

Bu aynı zamanda PAK DA'nın nükleer bombası için de geçerlidir, maksimum etkinlik için hassasiyet gereklidir.

Uçak yönetimi

Uçak başlatıldığında, aktif hava ünitesini temsil eden sağda bir simge belirir. Dağıtılan her hava biriminin kendi simgesi olacaktır. Bu, hava aracının kolay bir şekilde yönetilmesini sağlar ve simgeye basılarak (daha sonra yeşile döner) değiştirilebilir veya etkinleştirilebilir ve simgeye veya tekrar basılarak veya üzerindeki füze simgesine basılarak kapatılabilir (bu, otomatik olarak yeşile döner). aktif bir hava birimi oyuncu tarafından kontrol ediliyorsa).

Oyuncu ayrıca öldürme sayacının solundaki bir düğme aracılığıyla aktif hava birimini taşıyıcıya geri gönderebilir.

Oyuncu tarafından kontrol edilmeyen hava birimi otomatik olarak bir bot tarafından kontrol edildiğinden, bir veya iki hedefe saldırmak için birkaç aktif hava birimi göndermek mümkündür.

mini harita

Mini Harita, oyuncuların yakın çevreyi ve çevredeki alanları yukarıdan aşağıya bir açıyla görmelerini sağlar. Ayrıca, oyuncuların görüş alanı dışındaki herhangi bir savaş gemisini (görüş alanı yeşil koni ile gösterilir), yaklaşan düşman füzelerini ve torpidolarını (kırmızı bir çizgi ile işaretlenmiş) takip etmelerine ve ayrıca hangi gemilerin topçu menzilinde olduğu.

Beyaz daire içindeki herhangi bir gemi gemi tarafından tespit edilecek, yeşil daire içindeki herhangi bir gemi geminin topçu menzili içinde olacak, mavi daire içindeki herhangi bir gemi ise geminin veya helikopterin SONAR'ı tarafından tespit edilecek. Yeşil ve beyaz dairelerin boyutu, sırasıyla seçilen silahın tipine ve seçilen birimin Radar menziline bağlı olacaktır.

İpuçları (Oyun İçi)

Aşağıda listelenen ipuçları, oynatıcı uygulamayı başlatırken görünen ipuçlarıdır. Şu anda bu cümlenin yazılmasından itibaren (4 Eylül 2021) 27 ipucu var ve gelecekte daha fazlası eklenebilir.

İpucu #1 Top mermileri sekebilir. Geminizi, başı düşmana dönük olacak şekilde konumlandırın. Bu şekilde bombardımandan kaynaklanan hasarın çoğunu önleyebileceksiniz.

İpucu #2 Tespit edilirseniz, tüm düşman ekibi sizi görecektir.

İpucu #3 Geminizi her çevirdiğinizde, topların ve uçaksavar sistemlerinin hedef takibine müdahale edersiniz. "Ölümcül" füzeden kaçmak için dönüşleri yalnızca doğru anda gerçekleştirin.

İpucu #4 Etrafınızda ne kadar çok müttefik varsa, uçaksavar savunmaları o kadar etkili olur ve düşman füzelerini engelleme şansı o kadar yüksek olur.

İpucu #5 Her hafta bir gemi imha turnuvası düzenlenir ve kazanan muazzam miktarda para ile ödüllendirilir.

İpucu #6 Helikopterler geminizi füzelerden korur, düşmanlara saldırabilir ve görüş alanını artırabilir. Helikopterlerin gelişmiş versiyonu, gelişmiş silahlanmaya ve artırılmış dayanıklılığa sahiptir.

İpucu #7 Geminizin limandaki düzenini değiştirebilirsiniz. Ancak, daha güçlü oyuncularla eşleşmemek için silahın gemiyle aynı seviyede olması gerektiğini unutmayın.

İpucu #8 Uçaklar büyük mesafeler kat edebilir, bölgeleri keşfedebilir ve düşmanlara saldırabilir. Avcı uçakları, havadaki tehditlerle mücadele etmek için tasarlanmıştır. Bombardıman uçakları yer hedeflerine saldırmak için tasarlanmıştır ve savaşçılarla yalnızca toplarını kullanarak savaşabilirler.

İpucu #9 Elektromanyetik silahlar, yüksek hızla uzun mesafeler için mermiler atabilir.

İpucu #10 uçaksavar savunma sistemi füze, makineli tüfek ve lazer türleri olabilir. Her türün kendi artıları ve eksileri vardır. Geminin farklı AA tipleri ile donatılması tavsiye edilir.

İpucu #11 Top, ana silah (füzeler) yeniden yüklenirken ek hasar verebilir. Salvo ateşinden önce iyi nişan alın ve hizalamayı bekleyin. Toplar farklı kalibrelere, patlama uzunluklarına ve nişan alma hızlarına sahiptir.

İpucu #12 Bombacılar, seçilen alanı mermi yağmuru ile kaplar. Kısa mesafede etkilidir.

İpucu #13 Füze en fazla hasarı verir, ancak kolayca ele geçirilebilirler. Füzelerin bir hedefin uçaksavar savunmasını kırma şansını artırmak için müttefiklerinizle birlikte birkaç füze fırlatın.

İpucu #14 Gemi ne kadar büyükse, radar sistemi o kadar az etkilidir. Küçük gemiler düşman konumunda daha iyidir ve tespit edilen düşmanın konumunu tüm ekibinizle paylaşabilir.

İpucu #15 Eğer tespit edilmezseniz, ufuktaki düşmanlar için tamamen görünmez olacaksınız. Ancak geminiz radarda her zaman kırmızı bir nokta bırakacaktır. Noktanın boyutu gemi tipine bağlıdır. Gizli teknolojiler kullanılarak üretilen gemiler çok küçük bir nokta olarak görülüyor.

İpucu #16 Gemiye yüklenen öğeler, gemi seviyesinde olmalıdır. Değilse, sizin için savaşlar, geminize kurulu herhangi bir öğenin en yüksek seviyesine göre seçilecektir.

İpucu #17 Torpidoların hedef arama yetenekleri sınırlıdır. Sadece ondan kaçınabilir veya el bombası fırlatıcıyı kullanarak yok edebilirsiniz.

İpucu #18 Büyük dalgalar geminin hız kazanmasını engeller. Füzeler ve mermiler, hedefe ulaşmadan büyük dalgalar vurabilir.

İpucu #19 Bir uçak gemisi üzerinde uçuş sırasında uçaklarınızın silahlarını onarabilir ve yeniden yükleyebilirsiniz.

İpucu #20 Haftalık turnuvanın galibi Kahraman statüsünü alacak. Tüm savaşlarda (geminin üstünde) ve tüm sohbetlerde ilgili bir altın rozet görüntülenir. Ayrıca gelişmiş gemi ekipmanlarına erişim sağlar.

İpucu #21 Efsanevi Oyuncu – bu kahraman turnuvasının galibi. Bu oyuncunun mavi rozeti var. Gizli gemilere erişimi olan bu oyuncular en tehlikeli rakiplerdir.

İpucu #22 Oyundaki her gemi, uçak, helikopter ve denizaltı kendi savaş taktiklerine sahip tam teşekküllü bir savaş sistemidir.

İpucu #23 Tamir takımları ve füze tuzakları kullandığınızdan emin olun. Bu, zorlu bir dövüşte hayatta kalma şansınızı biraz artıracaktır.

İpucu #24 Tecrübeli dövüşçüler gemi takımlarında yelken açar! Bu, füzeleri ve uçakları engelleme potansiyelini artırır. Tüm gemilerden aynı anda fırlatılan füzeler, düşman hava savunması için ciddi bir meydan okuma oluşturabilir.

İpucu #25 Oyunu iki kişi geliştirdi. Bunu nasıl buldun Elon Musk?

İpucu #26 Bir Kahraman , eylemleriyle kendisini sıra dışı yapan sıradan bir insandır.

İpucu #27 Bazı hava topları sadece gemilere değil, aynı zamanda uçaklara da ateş etmek için kullanılabilir. Ancak manuel modda iyi nişan almanız gerekecek.

Turnuva

Her gün, oyuncuların belirli savaş sonuçlarında (hasar ve öldürme) ve turnuva tamamlandıktan sonra ilgili ödülleri verilecek olan turnuva kazançlarında rekabet etmelerine izin verecek bir turnuva düzenlenir. Oyuncular sadece çevrimiçi oynayarak turnuvaya katılabilirler.

إرسال تعليق

أحدث أقدم

Oyun haberleri

Abone Ol