-->

Modern Warships EMRG (120 mm) Epik Türk topu

 



Elektromanyetik raylı tabanca Tüm gemi tipleri için kompakt versiyon.

genel bakış

  • Temel
  • Tepe

Zarar

4 650

Menzil

13,3 km

Tekrar yükle

6 saniye

Ateş Hızı

saniyede 0.2 tur

Hız

894.2 deniz mili

Saldırı Başına Raunt

3 tur patlama

Çeşitli

Silah türü

top

Nadirlik

Epik

Gereklilik

Seviye 20, Kahraman durumu

Fiyat

6 500 000 Dolar

EMRG, Kademe III'te epik bir Türk Kademe III elektromanyetik raylı tüfektir. Yüzey hedeflerine ulaşma yeteneğine sahiptir.

genel bakış

EMRG çok imrenilen bir toptur, çok nadirdir ve sadece 'Kahraman' statüsü ile elde edilebilir. Bir düşmana 3 güçlü, süpersonik mermi gönderen bir top olan EMRG, çok güçlü ve nadir bir toptur. 155mm Rail-Gun'un bariz bir öncülü olan top, daha uzun yeniden yükleme ve yayılma için ateş gücüyle takas olur. Top özeldir ve yalnızca 'Kahraman' statüsü ile elde edilebilir. Son derece iyi olsa da, yüksek hızlı hedefler için kötüdür ve yalnızca yavaş gemilerde kullanılabilir. Ayrıca, ateş gücü nedeniyle yeniden yükleme/edinme süresinde son derece yavaştır.

Kusurlarına rağmen, top hafife alınmamalıdır; Yavaş hareket eden hedeflere önemli ölçüde yüksek hasar verebilir, bu nedenle bu tür düşmanlar dikkatli olmalıdır. Ayrıca mermiler, Zumwalt'a ait Rail-Gun'dan çok daha hızlı uçar ve daha fazla hasar verir.

Arka fon

Topun adı EMRG, Electromagnetic Railgun'un kısaltmasıdır. Tasarımı, Türk demiryolu silahı Aselsan Tufan'a dayanmaktadır. Bu silahın bir tanıtım versiyonu, İstanbul'daki IDEF 2017 savunma fuarında gösterildi. [1]

önemsiz şeyler

  • Kahraman statüsüne sahip olmanın yanı sıra, bu topu Battle Pass'ta da elde etmek mümkündür.

إرسال تعليق

أحدث أقدم

Oyun haberleri

Abone Ol