-->

Modern Warships: CN Type 100 Kullanımı


 


Tarihi bilgi

Lansman tarihi

2030

Uzunluk

210 metre

Genişlik

46 metre

Yer değiştirme

56.000 ton

genel bakış

  • Temel

dayanıklılık

322.000

Hız

9.3 deniz mili

Manevra Kabiliyeti

5

Radar Menzili

16.7 kilometre

Sonar Aralığı

1,3 kilometre

Oksijen Kapasitesi

90

silahlanma

Füze

▪ DF-17 (Cluster Warhead) 🔒


▪ DF-17 (Epik)

▪ DF-17 (Epik)

▪ DF-17 (Epik)

▪ DF-17 (Epik)

Çeşitli

Gemi Tipi

Denizaltı

Gereklilik

18.000 Altın veya mağazadan satın alındı.

Bonus

+%20 Altın

+%20 Dolar

Fiyat

18.000 Altın



Gemi ilk kez Naval News adlı bir site tarafından bir April Fools gönderisinden halka açıldı. Gemi kendini oyunun içinde buldu ve 27 Haziran 2021'de 0.45.1 güncellemesindeki tam sürümünden önce alfa test kullanıcıları tarafından test edildi.

genel bakış

Birçok yönden, gemi büyük boyutlu bir Dmitriy Donskoi gibi çalışır, ancak daha fazla dayanıklılık ve ateş gücü için önemli miktarda oksijen kapasitesini takas eder.

Gemi ayrıca DF-17 füzeleri ile birlikte geliyor. Ancak gemi, tek bir yuvayla sınırlı olsalar bile bu füzelerden birkaçını fırlatabilir.

taktikler

Type 100 olarak oynamak

Tipik denizaltıdan farklı olarak, gemi sadece 60 saniye su altında kalabilir, ancak yüksek dayanıklılığı su üstünde kalmasını ve daha uzun süre hasar almasını sağlar. Bu, bir denizaltı için oldukça benzersiz ve tuhaf bir deneyim sağlar.

Bu geminin ana taktiği, füzeleri şüpheli olmayan bir hedefe göndermektir. Füzeler geminize doğru geliyorsa, derhal dalın veya füze caydırıcıları dağıtın. Bir düşman gemisine düello yapmak zorunda kalırsanız, bu kadar hızlı koşmaya veya dalmaya çalışmayın. Gemi, ateş gücünü hafife alacak kadar aptal herhangi bir kaptan için zorlu bir mücadele verebilir, bu yüzden bunu kendi yararınıza kullanın.

Etrafta düşman uçakları varsa, müttefiklerin hava savunmasını arayın. Düşman uçak gemileri varsa asla tek başınıza maceraya atılmayın.

Type 100 ile birlikte oynamak

Geminin anti hava savunması olmaması, onu düşman uçaklarına karşı savunmasız hale getiriyor. Bir müttefik Type 100 denizaltısı kendini biraz zor durumda bulduysa, uçaklarla uğraşırken ona yardım etmeyi düşünün.

Müttefik uçak gemileri ve muhripler, geminin diğer düşman denizaltılarıyla başa çıkmasına yardımcı olabilir.

Type100'e karşı oynamak

Uçak gemileri bu gemiyle baş etmede en iyi konumdadır, hava savunmasının olmaması onu gemiler için adil bir oyun haline getirir ve düşük oksijen kapasitesi, herhangi bir hasarı onarmak için yalnızca çok kısa bir süreye izin verir.

Torpido taşıyan savaş gemileri de bir dereceye kadar gemiyi batırabilir, ancak füzelerinin farkında olun.

Avantajlar ve dezavantajlar

Avantajlar

  • Aynı seviyedeki diğer kruvazörler ve hatta taarruz gemileri ile kıyaslanabilir düzeyde yüksek dayanıklılık.
  • Büyük füze silahları.

Dezavantajları

  • Düşük oksijen kapasitesi.
  • En yavaş 3. seviye denizaltı.
  • Uçaklara karşı çaresiz.
  • Sadece 1 torpido var

önemsiz şeyler

  • Gemi, hayali, ancak aşırı güçlü doğası nedeniyle topluluk tarafından genellikle olumsuz olarak eleştirilir ve parodisi yapılır.
  • Geminin dayanıklılığı arttırıldı; 28 Şubat 2022'de 264.000'den 322.000'e.
  • Type 100, muhtemelen aşırı güçlü doğası nedeniyle sözde. Ayrıca oldukça geniştir, muhtemelen çok sayıda füze taşıyan gemiyi tasvir etmek içindir.
  • Gemi çok sayıda füze taşımasıyla biliniyor.
  • 0.45.8 güncellemesinde (21 Eylül 2020'de küresel olarak yayınlandı), denizaltının değiştirilebilir füze yuvalarına YJ-18 füzelerinin yerine DF-17 füzeleri verildi.
  • Bu geminin ilk füze yuvasında benzersiz bir DF-17 versiyonu var. DF-17'nin bu versiyonu bir füze yerine hızlı bir şekilde art arda 9 füze ateşler. Ancak bu füzeler normal bir DF-17'den daha az hasar verir ve daha yavaş uçar. İlk yuva kilitlidir ve bu nedenle silah bu gemiye özeldir.

إرسال تعليق

أحدث أقدم

Oyun haberleri

Abone Ol