-->

IT Caio Duilio (1800 Altın) Taktikleri

 

IT Caio Duilio (1800 Altın) Takitkleri



Tarihi bilgi

Lansman tarihi

2007 yılı

Uzunluk

152 m

Genişlik

20 m

Yer değiştirme

7.050 ton

genel bakış

  • Temel
  • Tepe

dayanıklılık

117.000

Hız

18.7 deniz mili

Manevra Kabiliyeti

8

Radar Menzili

11,3 km

Sonar Aralığı

1.13 km

silahlanma

top

  • 3x Melara Hızlı (76 mm)

Füze

  • 1x BGM-109 Tomahawk

Torpido

  • 1x Mark-50 (324 mm)

otomatik top

  • 2x Oerlikon KCB (30 mm)

Havacılık Birimi

Helikopter

  • AH-64 Apaçi (×1)

Çeşitli

Gemi Tipi

Yok edici

millet

İtalya

Nadirlik

Geliştirilmiş

Gereklilik

Seviye 5

Bonus

+%20 Altın & +%20 Dol




genel bakış

IT Caio Duilio (veya Endonezyalılar tarafından "Cahyo" olarak adlandırılır) bir 2. kademe muhrip ve üç premium muhripten sadece biri, yani uygulanmış bir bonus ödülüne sahip (+20% para ve +%20 altın). Caio aynı fiyata birinci sınıf kuzeni RF BPK Amiral Panteleyev'e mal oldu., ancak 3 top ve KESİNLİKLE AA YERLEŞİMİ YOK olan daha riskli bir ödül stiline sahiptir. Bu nedenle, yerleşik bir kuralı vardır: geniş açık alanlardan veya haritalardan kaçının, her zaman işaret fişeklerinde stok yapın ve her zaman adalara veya takım arkadaşlarına yakın kalın. İyi bir menzile, dayanıklılık sayısına ve hıza sahip olsa da, yine de müttefiklerine destek için ihtiyacı olacak. Adadan atlamayı daha hızlı ve kolay hale getirmek için dayanıklılığını (özellikle füzelerden ve uçaklardan) daha fazla isabet almak ve hızı artırmak için yükselttiğinizden emin olun. Ve onun için yükseltmeler düşükse, temel ekipmana, özellikle otomatik takip Melara Rapids (76mm) ile bağlı kalmak en iyisidir, ancak diğer toplar da işe yarar, bunlar gemiden gemiye çarpışma için ortalama ancak korkunç vızıldayan uçakları düşürmek için, ancak korkut d kullanarak biraz aa savunması ekleyebilirsiniz.

taktikler

Caio Duilio çok özel bir gemidir ve özelliklerini üç top yuvasına odaklar. Ada atlamalı çok önemlidir.

2. seviye oyun oynamaya gelince, son derece basit ve yalındır. Kısa mesafelere sahipseniz Korkut-D donanımlı ada ümidi, tüm silahlardan siper alırken düşmanlara daha da yaklaşmak ve CV'lerin size iyi bir hava saldırısı konsantre etmesini biraz zorlaştırmak için çok önemlidir. Daha uzun menzilli Rapids'e sahipseniz, daha açık ve hareketli olabilirsiniz, ancak diğer gemilerle yakın mesafeli savaşlarda dikkatli olun çünkü Rapids en zayıf toplar arasındadır ve üç top bile el bombası fırlatıcıları ve bir veya iki top tarafından geride bırakılabilir. Korkut-D'ler zaten yakın dövüş için daha uygun. Ayrıca düşük hava savunma müttefiklerini uçaklardan korumanız tavsiye edilir.

Oerlikon'un menzilde güvenilmez vuruş oranları ve düşük hasar verimi olduğu için, otomatik toplarını bir başkasıyla değiştirmesi şiddetle tavsiye edilir.

Ek olarak, uçaksavar topları olan güvenlik ağlarınızı değiştirerek ve onları Mark-45 ve AK-100 gibi gemiden gemiye daha yüksek hasar veren toplarla değiştirerek teste yüksek risk ve ödül koyabilirsiniz. Düşman gemilerini daha hızlı parçalayabilirsiniz, ancak uçaksavar eksikliğinizi fark eden uçak gemileri, kaçışınıza çabucak son verir.

Kademe 3 çok daha sert bir ortamdır ve 2. kademeyi 3. kademeye getirirseniz yaşayan bir cehenneme dönüşür. Bunun nedeni 2. kademe gemilerin çok daha az... her şeye sahip olmasıdır. Doğrudan katkıda bulunmak için zırh, silah veya füze getirmezler. Bu nedenle genellikle destek birimleri olarak hareket eden 3. kademe müttefiklerinin arkasındadırlar.Caio, uçaksavar füzeleri ve topları kullanan diğer gemileri destekleyebilir, ancak bu temel ekipmandan pek bir şey elde edemezsiniz. Caio, uygun 3. seviye ekipmanla donatıldığında bir tür cam top haline gelebilir. Yüksek isabetliliğe ve düşük atış hızına sahip sert vuruşlu topların kullanılması, CD'nin doğal olarak sığabileceği bir rol için çok önemlidir - keskin nişancı. Obüs benzeri üç top, iyi bir hasar verir ve tamamen yükseltildiğinde daha büyük gemileri parçalayabilir. Ancak, tespit edilirseniz, 3. seviye ekipman > 2. seviye gemiler olduğu için hızla batarsınız. Bu nedenle adanın bir CD'de 3. kademede yer almayı umması bir seçenek değildir - YASA BUDUR. Saldırırken veya saldırıya uğrarken profilinizi en aza indirin, işaret fişeklerinize hazır olun ve düşman gemilerinin ve uçaklarının radar menzilinden uzak durun. Tespit edilirseniz, bir nesnenin arkasına saklanın ve düşman menzili dışında Kendinizi tekrar "görünmez" yapmak için ateş etmeyin. Bir kez daha belirtmek gerekirse, 3. kademede siz bir DESTEK GEMİSİSİNİZ. Gemileri ceza almaya ve aynısını yapmaya hazır olduğundan hiçbir gemiyi 1v1 yapamazsınız. Düşman gemilerinden küçük parçalar alarak onları daha da zayıflatarak müttefiklerinize yardım edin. Herhangi bir uçaksavar ekipmanınız varsa, uçakla saldırıya uğrayan müttefiklerinize yardım edin. 3. Seviyeye uçak gemilerinin, özellikle de Shtorms'un hakim olduğunu unutmayın, bu nedenle yüzen bir uçaksavar platformu olmak, bir takım oyuncusu olmak için gerçekten çok önemlidir.

Önerilen Silah Kurulumu

2. Aşama: Hava Savunması

  • Toplar : Melara Rapid 76mm (uzun menzil) veya Korkut-D (yakın menzil, Rapids'den daha yüksek hasar)
  • Füzeler : CJ-20 (zayıf hava savunmalarına nüfuz eder)
  • Torpidolar : Mark-50 324mm (hızlı hasar angajmanı) veya TA 53-56 533mm (hızlı kilitleme olarak gözetleme taktiklerini destekler) veya HUWS 324mm (yakın mesafede Korkut-D'yi ve daha iyi denizaltı savunmasını destekler)
  • Otomatik toplar : MK-19 40mm (orta menzil) veya DP-65 55mm (uzun menzil)
  • Helikopterler : SV-22 Osprey (dayanıklı, hızlı keşif) veya Ka-52 Timsah (denizaltılara karşı deliği hafifçe doldurur)

3. Aşama: Keskin Nişancı

  • Toplar : Koalitsiya-F veya MONARC (birkaç mermi ateşler, ancak isabetlilik ve hasar iyidir).
  • Füzeler (sadece AA formu): RIM-161 (hızlı yeniden yükleme, tek atış normal uçak) veya S-500 Prometheus (bombardıman katili, daha yavaş yeniden yükleme, yüzey hedeflerine karşı bir şekilde etkili).
  • Torpidolar : TA 53-65 K (yavaş yeniden yükleme, yüksek hasar) veya Mark-48 (daha hızlı yeniden yükleme, daha az hasar), HUWS (daha kısa mesafedeki tüm birimlere karşı etkilidir).
  • Otomatik toplar : 3M-47 Gibka ( uzun menzilli, yüksek hasarlı ve bir tank katili; ancak füze caydırıcılarının etkilerine karşı hassastır) veya Marlin (daha uzun menzilli, daha az hasarlı, isabetli)
  • Helikopterler : WZ-19 CAIC, SV-22 (su çulluğu kurbanlarını bulmak için hızlı keşif, ikincisi denizaltılara karşı biraz etkilidir) veya KA-58 Kara Hayalet (denizaltı karşıtı amaçlar)

Avantajlar ve dezavantajlar

Avantajlar

  • 3 top nedeniyle yüksek top hasarı.
  • USS Arleigh Burke ile birlikte 2. en hızlı 2. kademe muhrip .
  • Denizaltı karşıtı savaş (ve daha fazla hasar) için bir torpido yuvası.
  • Daha fazla hasar vermek için 2 otomatik top.
  • Gemilere daha fazla hasar vermek için bir Apache ile önceden donatılmış olarak gelir.

Dezavantajları

  • AA yuvası yok.
  • Düşman gemilerinin diğer yüksek AA sistemlerine nüfuz edemez.
  • 3. Kademe teçhizat kuşanabilmesine rağmen, 2. Kademe sağlığını korur, yani kaptan yerleştirme ve hedef eşleşmeleri konusunda akıllı değilse kolayca yok edilir.

önemsiz şeyler

  • Oyunda uçaksavar savunması olmayan tek Muhriptir.
  • En yüksek miktarda ana silah kulesine sahiptir. (3 × ana silahlar)
  • Seviye 20, seviye 3, AK-130 (Sahte Atış) ile donatıldığında, her atışta hedefin sağlığının beşte birini, hatta dörtte birini alarak son derece yakın mesafelerde hedefleri mahvedebilir. Bununla birlikte, çevrimiçi maçlarda bu önerilmez, çünkü pek çok 3. kademe insan, insanların bu kadar yakınlaşmasına izin verecek kadar aptal değildir. Ayrıca, otomatik izleme olmadan hava birimlerini gerçekten vurma şansı en yüksek (aslında uçakları vurabilir, sadece kesin olmanız gerekir)
  • Oyun içi IT Caio Duilio'nun maksimum hızı 24,3 knot, gerçek hayattaki muadili ise 29 knot maksimum hıza sahip.
  • Gemi 1.600 altına mal oluyordu; ancak 17 Ocak 2022'de 1.800'e yükseltildi.
    • Bu, fiyatı gemi fiyatlarındaki artıştan etkilenen oyun içi tek premium gemidir.

إرسال تعليق

أحدث أقدم

Oyun haberleri

Abone Ol