-->

Zula mobil kapandı mı?,Zula yeni ismi ne?


 MadByte Games, Zula adlı MMOFPS türünde bir video oyunu yaptı. Türk yapımı ilk MMOFPS oyunu bu oyundur. Oyun 22 Şubat 2015'te yayınlandı. Zula, resmi sitesinden ücretsiz olarak indirilebilir ve kayıt olduktan sonra oynanabilir. Acaba Zula'nın mobil telefonu kapandı mı veya yeni adı mı değiştirildi? Zula'nın yeni adı nedir? Tactical Strike veya Zula?


2016 yılında Steam'e eklenen Zula oyunu, 12 Temmuz 2017 tarihinde Steam kurallarını ihlal ettiği için platformdan kaldırıldı.2018'de sorun çözülüp Steam platformunda yayına girmiştir. Oyun, Türkiye'de ilk olarak 2016 Haziran ayında Playspot tarafından Brezilya'da yayınlandı. Ancak 2020 Mart ayında oyun bu platformdan kaldırıldı. Zola mobil telefon kapandı mı veya yeni adı mı değiştirildi? Zula'nın yeni adı nedir?


ZULA MOBİL KAPANDI MI?

MadByte Games, Zula adlı MMOFPS türünde bir video oyunu yaptı.


Türk yapımı ilk MMOFPS oyunu bu oyundur. Oyun 22 Şubat 2015'te yayınlandı. Zula, resmi sitesinden ücretsiz olarak indirilebilir ve kayıt olduktan sonra oynanabilir. 2013 yılında seçim başladı. Oyun, istihbaratçılar ve askerlerden oluşan Zula ve paralı askerlerden oluşan Gladyo adında iki düşman gruptan oluşur. Her biri farklı hikayelere sahip on karakter içerir. Oyun yirmi üç harita ve on iki oyun modu içerir.


2016 yılında Steam'e eklenen oyun, Steam kurallarını ihlal ettiği için 12 Temmuz 2017 tarihinde Steam platformundan kaldırılmıştır. 2018'de sorun çözülüp Steam platformunda yayına girmiştir.Playspot, oyunu 2016 yılının Haziran ayında Brezilya'da ilk kez yayınladı. Ancak 2020 yılının Mart ayında oyun bu platformdan kaldırıldı. Oyunun Tayland sunucusu da 2017 yılının Eylül ayında kaldırıldı.Avrupa, Latin Amerika ve İran sunucuları, Türkiye sunucusu dışında aktif olarak oynuyor.

17 Ocak 2020'de Zula Mobile, Android ve iOS işletim sistemleri kullanılarak piyasaya sürülmüştür. Şu anda Zula oyunu PC ve mobil cihazlarda oynanabilir.


2014 yılında kurulan ve beta sürümünde piyasaya sürülen ilk mobil oyunu Zula ile Türkiye ve MENA bölgesinde büyük başarılar elde eden Lokum Games, 4 milyon dolarlık bir yatırımla yeni oyunu Tactical Strike'ı oyuncularla buluşturdu.

Zula markasının başarısının ardından Lokum Games, TR ve MENA bölgesinde shooter pazarındaki deneyimlerini Lokum Mobile Shooter Platformu ile birleştirerek yeni nesil bir mobil shooter oyunu olan "Tactical Strike"ı yarattı.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Oyun haberleri

Abone Ol