-->

Elden Ring Mobil Ne zaman çıkacak ?

 

Elden Ring Mobil Ne zaman çıkacak ?

2022'de 60 dolara çıkan Elden Ring, ilk yılında 20 milyon kopya satarak dünyanın en çok satan ikinci oyunu oldu. Elden Ring oyuncuları şimdilerde Shadow of the Erdtree DLC paketini bekliyor olsa da kısa bir süre önce şok edici bir açıklama geldi. Reuters, Çinli Tencent'in Elden Ring'in mobil versiyonu üzerinde çalıştığını bildirdi.

Elden Ring mobile geliyor: Gelir açısından dünyanın en büyük oyun şirketinin 2022 yılında FromSoftware'in oyunun lisans haklarını satın aldığını ve Japon oyun üreticisinin yüzde 16 hissesini satın aldığı yıl bir prototip üzerinde çalışmak üzere birkaç düzine kişiden oluşan bir ekip oluşturduğunu söyleniyor. Bu ekibin ne kadar büyük olduğu bilinmese de ilerlemenin yavaş olduğu söyleniyor. Tencent o zamana kadar Elden Ring'in mobil versiyonunu üretme konusunda herhangi bir açıklama yapmadı.


Elden Ring, belirli bir fiyat etiketi olan premium bir oyun olarak tasarlanmış olsa da Tencent, Çinli rakipleri miHoYo tarafından geliştirilen çok satan oyun Genshin Impact'e benzer şekilde oyunu ücretsiz bir oyun haline getirmek istiyor. Oyunu uygulama içi satın alımlarla oynamak mümkündür. Tencent'in bu stratejisi, oyunun tek bir satın alımdan sonra eksiksiz bir deneyim sunan tasarımı ile tamamen çelişiyor. Ek olarak, mobil versiyon şu anda resmi olarak onaylanmadı veya yalanlandı. Bu nedenle tahmini bir çıkış tarihi belirlemek zordur.


Tencent'in "PUBG Mobile" gibi önceki başarılı oyunları çok fazla para kazanmasına rağmen, yeni ürünleri beklentileri karşılayamadı. Tencent yönetim kurulu başkanı, oyun işinin tehlikeye girdiğini söylüyor ve yeni bir hit bulma çabası giderek artıyor.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Oyun haberleri

Abone Ol