-->

Call of Duty Warzone Mobile Çıkış Tarihi 2024 Bahar Ayında !

 

Call of Duty Warzone Mobile Çıkış Tarihi

Call of Duty Warzone Mobile'ın çıkış tarihi nedir?

Oyun, uzun süredir geliştiriliyordu ve geçtiğimiz yıllarda beta testleri yapılmıştı. Kasım 2023'te çıkması bekleniyordu. Ancak Call of Duty Warzone Mobile'ın çıkış tarihi ertelendi ve 2024'ün bahar ayları olarak planlanıyor. Yakın zamanda yapılacak güncellemeler, Warzone Mobile'ın çıkış tarihini açıklayacaktır.

Oyun 2022'de başladı ve 2023 Kasım ayında çıkması bekleniyordu. Bununla birlikte, geliştiriciler Call of Duty: Warzone Mobile'ın çıkış tarihini ertelediler çünkü daha fazla cila gerektiriyordu. Oyunun ne zaman çıkacağı belli olmamakla birlikte, 2024'ün ilkbahar aylarında piyasaya sürülmesi bekleniyor.
Oyuncular şu anda Google Play Store ve App Store üzerinden oyun için ön kayıt yapabiliyorlar. Oyuna ilgi duyuyorsanız, şimdiden ön kayıt yaptırabilirsiniz. Öncelikle, oyunun telefonunuzda kaç GB yer kapladığı ve oyunu kaldırıp kaldırmayacağı konusunda bir fikir edinmenizi tavsiye ediyoruz.
 

Call of Duty Warzone Mobile, çıkış tarihi ve sistem gereksinimleri nedeniyle son yılların en çok beklenen mobil oyunlarından biri. Kısa bir süre sonra battle royale oyunu, iOS ve Android platformları için de piyasaya sürülecek. Oyuncular, Warzone Mobile'ın kaç GB boyutunda olacağını ve ne zaman çıkacağını da merak ediyorlar. Bu yazımızda, oyunun çıkış tarihini ve sistem gereksinimlerini içeren tüm sorularınızı yanıtlıyoruz. Öyleyse konuyu birlikte ele alalım.


Call of Duty Warzone Mobile sistem gereksinimleri, oyunun telefonunuzda ne kadar dosya boyutuna sahip olacağını ve oyunu çalıştırıp çalıştırmayacağını öğrenmenize yardımcı olur. Aşağıda Android ve iOS için gereken depolama, RAM ve işletim sistemi bilgilerini sunuyoruz.

Warzone Mobile'ı çalıştırmak için en azından Android 10 veya daha yüksek işletim sistemi, 4 GB veya daha yüksek RAM ve Snapdragon 7306, HiSilicon Kirin 1000, Mediatek Helio G98 ve Exynos 2100 ile donatılmış bir telefona ihtiyacınız olacak. Samsung Galaxy A71, Huawei P30 Pro, Infinix Zero X Pro ve Vivo Y36 bu telefonlardan bazılarıdır. Android Adreno 618 grafik işlemcisine sahip telefonunuzun oyunu destekleyip desteklemeyeceğini merak ediyorsanız, bunu kontrol edebilirsiniz. Ne yazık ki, kendisi veya sınıfında bir grafik işlemcisi yoksa telefonunuzun oyunu çalıştırması garanti edilemez.


A12 Bionic Call of Duty Warzone Mobile oyununu oynamak için Apple'ın A12 Bionic işlemcisini kullanan iPhone XS veya daha yeni bir telefonunuz gereklidir. 3 GB veya daha yüksek RAM gereklidir. Ne yazık ki Activision'un yeni oyununu oynama şansınız yok.




Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Oyun haberleri

Abone Ol