-->

Anomaly Agent İnceleme

 

Anormal araç incelemesi: Anormaller ve normaller, anomaliler ve onların ardındakiler... Ülkemizin topraklarından çıkan anomalili bir etkenin incelemesi burada. Anomalileri ortadan kaldırıp kötüleri ortadan kaldıracağız, kafamızı karıştırıp zamanda bir o yana bir bu yana gideceğiz.

Anomaly Agent İnceleme: Anomalilerle Savaş Anomaly Agent, iki boyutlu bir platformda oynanan bir aksiyon oyunudur. Oyunun temel amacı, anomalileri yenmek için karşılaştığımız diğer düşmanları kesip biçmek ve yeteneklerimizi kullanarak hikayeyi ilerletmektir. Anomaly Agent gerçekten size bir şeyler anlatmak istiyor. Oyun sadece işin aksiyonuna odaklanmaktan ziyade, sizi hikayeye çekmek için diyaloglar bile kurguladı. Bazı konuşmalar komik ve eğlenceli olabilir. Oyunun sürükleyiciliği ve aksiyon sistemi de gayet iyi. Oyunda sizi tutmak için üzerinize yetenek fırlatıyor. Bunların birçoğu duygusal olarak yeterlidir. Düşmanları parçalamak çok eğlenceli.


Anomaly Ajanların Analizi ve Çeşit Çeşit Eğlence

Anomaly Agent'ın en güçlü yönlerinden biri olan savaş sistemi Seçimin ilk öğrettiği şey, düşmanların bir araya gelmesi. Bu, oyundaki düşman çeşitlerini daha etkili bir şekilde kullanmanızı sağlar ve size daha fazla düşman çeşitliliği sunar. İki düşman bir araya gelerek daha güçlü bir düşmana evrilirler. Ayrıca, bu zaten çok çeşitli düşmanları parçalamak için çok çeşitli özel yetenekleriniz var. Bununla birlikte, oyunun dövüş dinamiği, kombo yapmak üzerine kuruludur. Her kombo hareketinde dudaklarınızı ısırtan bir vuruş hissi var. Özel bir hareketle üç beş düşmanı aynı anda yok etmek yok mu, oyun kontrolörünüzde salyalarınız akabilir.



2D oyunlara alışkınsanız, süresini uzatmak için her öldüğünüzde sizi adeta hiçliğin ortasında yeniden başlattığını ve zaten kestiğiniz düşmanları aynı şekilde keserek ilerlediğinizi bilirsiniz. Minerayi çalan kılıfını hazırlamak için Souls-Like adında bir kılıf da bulmuşlar. Bu nedenle harika görünen iki boyutlu oyunlardan vazgeçtim. Anomaly Agent'ın en sevdiğim özelliği, öldükten sonra sizi sadece bir dakika geriden başlatmasıdır. Ayrıca en kötü ihtimalle Super Meatball mantığında öldüğünüzde hemen olduğunuz yerde başlayıp hızlıca aksiyonun içine girebilirsiniz, bu da sizi oyunda tutan en önemli faktörlerden biridir.


Anomaly Agent Review'de, 2D oyunların süresini gereksiz bir şekilde uzattığını belirtmiştim. Bu süreyi uzatan oyunlar genellikle süreyi uzatmak için ya eğlenceli olmayan mekanikler kullanır ya da aynı mekanikleri tekrarlayarak sizi "eh kardeşim bitsin artık da gidelim" duygusuna sokarlar. Anomaly Agent'in elindeki materyaller tükendiğinde sizce ne yapıyor? Oyun sona eriyor. Oyun, uzatmalara izin vermeyerek "benim anlatacaklarım bu kadar görüşürüz" diyor. Yine de tadı damağınızda kalan bir deneyimdi. Oyundan zevk almazsınız. Yine de, ölüp ölüp yeniden başladığınız bir Rogue-Like oyun türünün geleceğini söylediler ve oyunun aksiyonunu sevenler için bir New Game+ modu mevcut. Genel olarak, Anomaly Agent size iki boyutlu oyunların standartlarını dayatmıyor; aksine, bunları size bir seçenek olarak sunuyor.


Notaların Dans Edişi

Oyunun harika hareketlerinden bahsettik, ancak onun harika baharatlarından da bahsetmemek olmaz. Oyunun müzikleri harika. Oyunun geçtiği Cyberpunk ortamını muhteşem bir şekilde yaşatsalar da, gerçekten harikalar. Oyunun tekno müzikleri, karakterinizle üstünüze yaldır yaldır gelen düşmanları pata küte keserken sizi havaya sokuyor. Uzun bir mesainin ardından serin bir Boğaziçi akşamına atılmış gibi hissediyorsunuz ve oyunun atmosferini hissediyorsunuz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Oyun haberleri

Abone Ol