-->

Prince of Persia: The Lost Crown inceleme

----------Prince of Persia: The Lost Crown'ın beklenen kalitesi var mı? Prince of Persia: The Lost Crown incelemesi, efsane serinin geri dönüşünü kutluyor! Prince of Persia, dünyanın aradığı yeni kanla sonunda buluşuyor. Prince of Persia: The Lost Crown incelemesi ve hakkında bilmeniz gereken her şey, yılın ilk bombası! Bu oyun, Metroidvania hayranları için büyüleyici olacak!




Ubisoft'un en iyi oyunlarından biri olan Prince of Persia'nın PlayStation 2 üçlemesi çok beğenildi. Prince of Persia, 2003 yılında çıkan Sands of Time'dan 2010 yılında çıkan Forgotten Sands'e kadar neredeyse her yıl yeni bir oyun çıktı. Ancak diğer oyunlar ilk üç oyun kadar ilgi görmedi. Ta ki bu güne kadar, Prens of Persia, The Lost Crown ile serinin temellerine dönüyor ve hatta bizce 1989 yılında çıkan ilk Prince of Persia filminin tadını modernleştirerek vermeyi başarıyor.




Disketten PlayStation 5'e Uzanan Yolculuk İlk Prince of Persia oyununu bilen veya oynayan var mı bilmiyoruz, ancak sıkı bir oyuncuysanız oynamaya değer. Oyunun nasıl yapıldığı da ilgi çekici... İlk Prince of Persia, kardeşinin koşma, zıplama, eğilme ve atlama gibi hareketlerini kaydeden ve bunları oyun kodlarına aktaran genç bir geliştirici tarafından geliştirildi. Oyun tarihinin en önemli yapımlarından biri oldu.


Prince of Persia ile Assassin's Creed'in karşılaştırmasıUbisoft tarafından satın alınmasıyla, Assassin's Creed serisinin temelini oluşturmayı da başardı. Evet, iki yapımı karşılaştırdığınızda aralarında önemli bir benzerlik olduğunu fark ettiniz, değil mi? Prince of Persia: The Two Thrones, 2005 yılında çıkan Prince of Persia: Assassin oyununun ardından çıkacaktı, ancak Assassin's Creed adı verilen bir seri yerine Prince of Persia: Assassin çıktı.





Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Oyun haberleri

Abone Ol