-->

Modern Warships : Nasıl Daha Hızlı Seviye Atlanır - İnceleme, İpuçları ve Püf Noktaları

 

Modern Savaş Gemileri: INS CHENNAI (DG-65) Silahlanmaları
Modern Savaş Gemileri: INS CHENNAI (DG-65) Silahlanmaları

Modern Warships: Sea Battle Online'ı bir ay boyunca oynadıktan sonra, Realme 6 akıllı telefon kullanarak 15. ve 20. seviyeye nasıl daha hızlı yükseltileceğine dair kısa incelemem, ipuçlarım ve püf noktalarım burada.

Modern Warships: Sea Battle Online, 13 Mayıs 2021'de Google Playstore'dan 256 MB indirme boyutuyla piyasaya sürülen Cube Software tarafından mobil cihazlar için modern savaş gemileri içeren gerçekçi bir PvP nişancı oyunudur.

Oyunun temel özellikleri şunları içerir:

1. Çevrimiçi PvP Savaşları - dünyanın her yerinden diğer oyuncularla çevrimiçi oynayabilirsiniz.

2. Tam Filo - her biri kendine özgü oynanışa sahip çizimlere ve gerçek özelliklere göre yapılmış 30'dan fazla mevcut model (gemiler, denizaltılar, farklı ülkelerden uçak gemisi tabanlı uçaklar) arasından savaş geminizi seçebilirsiniz.

3. Geminizin Kaptanısınız - savaş geminizi 200'den fazla silah türüyle özelleştirebilirsiniz - füzeler, toplar, toplar, el bombası fırlatıcıları ve torpido kovanları .

4. Birinci sınıf grafikler - güzel ve gerçekçi gemi modelleri ve efektleriyle.

Cebinizden gerçek para çıkarmadan kendi emrinizde muhripler, denizaltılar ve uçak gemisi ile Modern Savaş Gemileri oynamak eğlencelidir. 

Oyunu ara sıra oynayarak 10. seviyeye ulaşmak kolaydır ve 15. seviyeye ve 20. seviyeye ulaşmak biraz zordur. 15. seviyede güçlü (Seviye III) muhrip, kruvazör, savaş gemileri, denizaltılar ve savaş gemisi IJN Yamato dahil olmak üzere uçak gemilerinin kilidini açabilirsiniz . US S Missouri ve 20. seviyede - güçlü silahların kilidini açabilirsiniz.


Nasıl daha hızlı seviye atlanır - ipuçları ve püf noktaları

1. Her gün giriş yapın, ödüllerinizi almayı unutmayın. 

2. Premium hesap ödüllerinizi 1, 4, 10, 20 ve 22. günlerde maksimize edin. Premium hesabınız aktifse, ek +%10 EXP, +%50 DOLAR ve +%50 ALTIN ​​alacaksınız.

Modern Savaş Gemileri Giriş Ödülleri

3. 3. günde savaş gemileri, 7. günde USS INDEPENDENCE - USS GRAVELY ve 28. günde nadir bir RF VARYAG ile ödüllendirileceksiniz.

4. Seviye 15'e daha hızlı ulaşmak için - muhtemelen INS CHENNAI (DG-65) olan II. Kademe muhrip satın alın ve onu PJ-10 BrahMos füzesi, Mark-50 (324mm) torpido fırlatıcı, Melara Rapid (76mm) gibi II. Kademe silahlarla donatın top, RBU-6000 (300mm) bombaatar, Type-730 AA hava savunma ve Ka-52 Timsah helikopteri.

5. INS CHENNAI'yi seçtim çünkü ister muhrip ister denizaltı olsun, her türlü savaş gemisine karşı füze, torpido fırlatıcı, top ve el bombası fırlatıcı silahlarına sahip. Kural şudur, rakiplerinize ne kadar çok hasar verirseniz, o kadar çok EXP elde edersiniz, böylece daha hızlı seviye atlarsınız.

6. 250,00 (250K) dolar tasarruf edin ve 125.000 +5 UP satın almak yerine silahlarınız için +12 UP yükseltmesini satın alın. Silahlarınızı yükseltirken, +4 ve üstüne çıkmadan önce tüm özellikleri +3'e yükselttiğinizden emin olun.

7. 13. seviyeye ulaşırsanız, 15.000.000 - 20.000.000 (15M - 20M) dolar tasarruf edin, böylece 15. seviyeye ulaştığınızda seviye III savaş gemileri ve yükseltmeleri satın alabilirsiniz. 16M'ye ulaşan denizaltılar daha pahalıdır.

8. +30 altın için reklam izlemeyi unutmayın. +%10 EXP artışı için 1 günlük premium hesaba abone olabilmek için 400 altın biriktirin.


Umarım geliştirici bazı görevler (tek başına veya takım), tehlikede olan olası büyük ödüller için arkadaşlarla oynamak için yeni haritalar ve tabii ki yeni savaş gemileri ekler. 

Lütfen oyun deneyimlerinizi aşağıdaki yorum bölümüne bırakın. Oyunu oynamanın keyfini çıkarın.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Oyun haberleri

Abone Ol