-->

War Thunder Mobil Efsanevi Tankları !!

 Merhaba arkadaşlar! Güçlü zırhlı canavarların dünyasında şampiyon olmak ister misiniz? Öyleyse War Thunder Mobile'a hoş geldiniz! Bu oyunda pek çok tarihi araç, hararetli çevrimiçi savaşlarda sembolünüz olmayı bekliyor.


Bu araçlar arasında kendi ülkelerinin sembolü hâline gelmiş, II. Dünya Savaşı'nın efsanevi dört tankı yer alıyor: Sherman, T-34, Churchill ve Königstiger.


İkinci Dünya Savaşı'nın her harekat alanında savaşmış Amerikan M4 Sherman, acemi bir komutan için kusursuz bir tanktır. Sağlamdır, tam teçhizatlıdır ve hatırı sayılır derecede savunma sağlar: Kendinizi düşmanlara karşı doğru bir açıda konumlandırın ve mermilerin ön zırhınızdan sekişini izleyin!



İkinci Dünya Savaşı'nda en çok seri üretimi yapılmış Sovyet tankı T-34 ise gücünü hareket kabiliyetinden alır. Kendinizi bir ninja gibi hayal edin: Pusuya yatın, düşmanı yandan kuşatın, konumunuzu durmadan değiştirin ve saldırıya geçip öldürün. Güçlü AP mermileriniz yakından ateşlendiğinde düşmanları sağ bırakmayacak!



İngiliz tankı Churchill de kolay kolay yenilmez: Ön zırhı kolaylıkla birkaç darbeyi kaldırabilir. Ayrıca cephanesi de tarette saklanmadığından çok kolay patlatılamaz. Churchill'in ana silahının gücü ahım şahım olmasa da ateş hızı yüksektir: Düşman cephane doldururken bu İngiliz tankının deneyimli komutanı düşmanı silahsız bırakıp etkisiz hâle getirebilir!



Son olarak da Alman tankı Tiger II ağır olsa da müthiş bir zırhla kaplıdır ve oldukça güçlü bir silahla donatılmıştır. Kusursuz bir nişancıdır: Zayıf noktalarınızı düşmanlara yaklaştırmayın, mermilerinizin kudretini düşmanların tepesine yağdırın!
War Thunder'da her zaman olduğu gibi en iyi tankçılar, o dönemin meşhur uçağına binip göklere süzülme fırsatı elde edecek! Bu konudan daha sonra bahsedeceğiz.


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Oyun haberleri

Abone Ol