-->

War Thunder Edge: Çıkış Tarihi, Ön Kayıt, Oynanış, Araçlar

 

War Thunder Edge, Gaijin Entertainment'ın ödüllü askeri War Thunder oyununun uzun zamandır beklenen mobil uyarlamasıdır .

Tamamen aynı bir oyundan ziyade yan ürün olarak ayarlanan War Thunder Edge, genellikle PC ve konsollarda yaşanan büyük ölçekli savaşları mobil cihazların şık ekranlarına taşıyacak. Yeni özellikler ve araçlar sunacak, ancak orijinal oyunu keyifli hale getiren benzer unsurları koruyacak.

Kendi tankınızda savaş hücumuna liderlik ettiğinizi, uçakları uçurduğunuzu, düşman savaş gemilerini batırdığınızı ve müttefiklerinizi zafere taşıdığınızı görecek yoğun savaşlara dalmaya hazırlanın.

Yakında çıkacak olan bu MMO mobil oyunu hakkında bilgi edinmek istiyorsanız, War Thunder Edge hakkında şimdiye kadar bildiğimiz tüm detayları derleyen bir rehber hazırladık.


War Thunder Edge - Çıkış Tarihi

War Thunder Banner1
War Thunder Edge piyasaya sürüldüğünde savaşa uçmak için sabırsızlanıyoruz. © Gaijin Eğlence

Şu anda War Thunder Edge için resmi bir çıkış tarihi yok .

Oyunun gelişiminin açıklanmasıyla birlikte Gaijin, oyunun hala geliştirmenin ilk aşamalarında olduğunu ve küresel olarak piyasaya sürülmeden önce kapalı bir beta sürecinden geçeceğini açıkladı. Kapalı Beta, Almanya, Japonya, Birleşik Krallık, ABD ve SSCB 2. Dünya Savaşı serilerinden düzinelerce aracı içerecek şekilde ayarlanmıştır.

War Thunder Edge - Nasıl Ön Kayıt Yapılır

Şu anda Google Play Store'da War Thunder Edge için ön kayıt yaptırabilirsiniz Bunun iOS kullanıcıları için ne zaman kullanıma sunulacağı belli değil.

Daha önce bahsedildiği gibi, War Thunder Edge'in yakında kapalı bir beta sürümü çıkması planlanıyor. Oyun için ön kayıt yaptırmak, oyunu erken test eden şanslı birkaç kişiden biri olmanızı sağlayacaktır.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Oyun haberleri

Abone Ol