-->

Modern Warships Kahraman ve Efsanevi statüsü nasıl elde edilir?

 

Modern Warships'teki Kahraman ve Efsanevi oyuncu statüsünü duymuş ve bunun ne anlama geldiğini ve bunları nasıl elde edebileceğinizi merak etmiş olabilirsiniz. Bir maçta isimlerinin üzerinde gıpta ile bakılan turuncu Kahraman rozeti veya mor Efsanevi rozeti olan oyuncular bile görmüş olabilirsiniz. Bu yazıda Kahraman ve Efsanevi statülerin ne olduğunu ve nasıl elde edilebileceğini açıklayacağız.

Kahraman ve Efsanevi durumlar nelerdir?

Kahraman ve Efsanevi statüsü, çok yetenekli oyunculara verilen özel bir statüdür. Bir maçtayken, oyuncu adının üzerinde görüntülenen rozete bakarak Kahraman ve Efsanevi oyuncuları normal oyunculardan ayırt edebilirsiniz. Kahraman oyuncuların üzerinde "Kahraman" yazan turuncu bir rozet bulunur ve Efsanevi oyuncuların üzerinde "Efsanevi" yazan mor bir rozet bulunur.

Kahraman statüsünün faydaları nelerdir?

Kahraman statüsüne sahip oyuncular, oyun içi mağazada özel ekipmanlara erişebilir. Şu anda bunlar S-97 Raider helikopteri, ANSEQ-3 Laser AA hava savunma, EMRG (120 mm) top, P-800 Onyx (Cluster harp başlıklı) füze, BGM-109 Tomahawk (Nükleer harp başlıklı) füze ve Zirkon füzesidir. Bu özel silahlar, herhangi bir cephaneliğe güçlü bir ektir ve Kahraman statüsü olmadan erişilmesi imkansız değilse bile zordur.

Bununla birlikte, EMRG raylı tüfek ve S-97 Raider helikopteri gibi bu öğelerden bazılarına normal oyuncular için savaş bileti aracılığıyla da erişilebilir. Normal oyuncular , kilitli bir silah olarak bu füzelerden birine sahip olan RF Amiral Gorshkov firkateynine sahiplerse, Zirkon seyir füzesini de kullanabilirler .

Efsanevi oyuncular ne gibi avantajlar elde eder?

Elde edilmesi daha da zor olan Efsanevi statüdür. Bu statü, Kahraman statüsünün tüm avantajlarını ve hatta daha fazlasını içerir. Efsanevi oyuncular iki özel ve nadir gemiye, RF ATAKRP 941-Bis ve USS Nemesis'e (CV-01) erişebilecekler.

USS Düşmanı (CV-01)

Bu Kademe III uçak gemisi devasa boyutlara sahiptir ve büyük bir CP havuzuna sahiptir. Ancak, düşük hızı ve manevra kabiliyeti onu düşman gemileri için kolay bir hedef haline getiriyor. Aynı seviyedeki diğer uçak gemileri gibi insansız hava aracı bulunmamakla birlikte toplam sekiz otomatik top, sekiz hava savunma sistemi ve bir raylı top bulunuyor. Tıpkı 941-Bis gibi, bu uçak gemisine pilotluk yapmak kesinlikle sadece birkaç oyuncunun sahip olabileceği benzersiz bir deneyim.

RF ATAKRP 941-Bis

Bu benzersiz seviye II denizaltı, aynı zamanda bir uçak gemisi görevi görür. Bu, uçağı fırlatabileceğiniz ve ardından su altında düşman saldırılarına karşı kendinizi korumak için suya dalabileceğiniz anlamına gelir. Bu esnek role rağmen, tek uçağı bir taarruz uçağıdır ve helikopter veya avcı uçağı içermez. Havacılık kapasitesi sınırlı olsa da bu gemide oynamak kesinlikle farklı bir deneyim.

Kahraman ve Efsanevi statü elde etme

Peki, bu avantajlardan yararlanmak için bir Kahraman veya Efsanevi statüsünü nasıl elde edebilirsiniz? Bir oyun içi turnuva kazanarak bu statüye sahip olabileceğinizi duymuş olabilirsiniz. Ancak 2023 itibariyle bu bilgiler güncelliğini yitirmiştir. Kahraman statüsünü elde etmenin yeni yoluna bakmadan önce, bu statüyü elde etmenin daha önce nasıl mümkün olduğuna bakalım.

Eski yol: oyun içi turnuva

Modern Warships'in iki oyun içi turnuvası vardır, hasar turnuvası ve gemi imha turnuvası. Oyunda menü düğmesine tıklayıp "Hesap"ı seçip "Derecelendirme"ye tıklayarak bu turnuvadaki sıralamanızı skor tablosunda görebilirsiniz. Bu turnuva 24 saat sürüyor. Geçmişte, bu turnuvalardan herhangi birinde birinci olan kişiye Kahraman statüsü verilirdi.

Efsanevi statü, Kahramanlar turnuvası aracılığıyla elde edildi. Bu turnuvada birinci olan Kahraman oyuncu, Efsanevi oyuncu statüsü ile ödüllendirilecekti.

Peki, oyun içi turnuvayla ilgili sorun neydi ve geliştiriciler Kahraman ve Efsanevi statüsünü elde etme şeklini neden değiştirdi? Turnuvayla ilgili sorun, onu kazanmanın çok sıkıcı olması ve aslında oyuncu becerisini test etmemesiydi. Turnuva, kimin en iyi oyuncu olduğunu test etmekten çok, öldürme veya hasar vermek için 24 saatlik pencerede kimin en uzun süre ayakta kalabileceğini test etti.

Ayrıca sözde jokeylik hizmetleriyle ilgili potansiyel bir sorun vardı. Bu hizmetler, oyuncuların hesaplarını kullanarak başka birinin onlar için öğütmesi için para ödemesine olanak tanır. Bu, basitçe para ödemenin ve hiçbir şekilde adil olmayan Kahraman statüsü elde etmenin mümkün olduğu anlamına gelir.

Bu sorunlar nedeniyle, Modern Warships geliştiricileri 2022'de Kahraman ve Efsane statüsü elde etmek için yeni bir yol sunmaya karar verdiler ve bu, topluluk turnuvalarıdır.

Yeni yol: topluluk turnuvası

Şu anda, Kahraman ve Efsanevi statüsü elde etmenin yolu, bir topluluk turnuvasına katılmaktır. Statü, turnuvanın galibine verilir. Bu, bu statülerin yalnızca en iyi ve en yetenekli oyunculara verildiği anlamına gelir.

Kurallar her turnuva için farklıdır, ancak genellikle MVP'nin (en çok hasarı veren oyuncu) Efsanevi statüsünü alması ve takımdaki diğer oyuncuların Kahraman statüsünü alması şeklindedir.

Bazı turnuvalar, Kahraman olmayan oyunculara Kahraman statüsü ve zaten Kahraman olan oyunculara Efsanevi statüsü verir. Bir turnuvaya katılmak için bir klanı bir araya getirmeniz veya mevcut bir klana katılmanız gerekir. Beş oyuncu ile bir turnuvaya katılabilir ve kazanma şansınızı deneyebilirsiniz.

Çoğu turnuva sözde tek eleme formatındadır. Bu, klanların rastgele seçilen başka bir klana karşı karşıya geldikleri bir turnuva "braketine" yerleştirildiği anlamına gelir. Kazanan klan diğer kazananlara meydan okumak için ilerlerken maçın kaybedeni elenir ve turnuvadan çekilir.

Tüm kaybeden klanlar elendiğinde, sadece iki kazanan klan kalacak ve final maçında karşı karşıya gelecekler. Finallerin galibi turnuvanın galibi olacak. Kazanan klanın üyelerine Kahraman veya Efsanevi statüsü verilir. İlk üç finalist, genellikle altın, Artcoin veya VIP savaş bileti gibi bir tür başka tazminat da alır.

Takım turnuvalarının yanı sıra 1'e 1 formatında düzenlenen bireysel turnuvalar da vardır. Turnuva grubu bu durumda da benzer şekilde çalışır, ancak bir klan yerine her katılımcı bireysel bir oyuncudur. Maçlar, her takımdaki sadece bir oyuncu arasındaki düellolardır. Yani yetenekli bir oyuncuysanız ancak bir klana katılmak istemiyorsanız, her zaman 1'e 1 turnuvalara katılabilirsiniz.

Peki, katılmak için bir turnuvayı nerede bulabilirsiniz? En iyi yer resmi Modern Warships Discord sunucusudur, aşağıda bir bağlantı bulabilirsiniz.

Turnuvaların listesi ve nasıl başvurulacağı ile ilgili bilgiler resmi Discord sunucusundaki #🏆mwct│turnuvalar kanalında bulunabilir .

Resmi MW Discord sunucusuna ek olarak, Elysium ve Elite Gaming Events gibi bazı iyi bilinen turnuvaların sunucularına her zaman katılabilirsiniz Bu Discord sunucularına da göz atmayı unutmayın!

Başka bir yol: bir basın hesabı

Bir topluluk turnuvasını kazanmanın yanı sıra, hem Kahraman hem de Efsanevi statüsü elde etmenin başka bir yolu daha var ve bu da bir basın hesabına erişiminizin olması.

Peki, basın hesabı nedir? Temel olarak bir basın hesabı, Modern Warships hakkında videolar veya başka içerikler hazırlayan içerik oluşturuculara verilen özel bir hesaptır. MW Stats'ın aslında içerik oluştururken kullandığımız bir basın hesabı var.

Bir basın hesabı kullanırken limanda USS Nemesis

Bir basın hesabı, içerik oluşturucuların oyundaki tüm içeriği test etmesine olanak tanır. Bu, aynı zamanda Efsanevi statüye sahip olduğu anlamına gelir. Peki basın hesabı nasıl alınır? Creators Crew adlı Modern Warships topluluk programına başvurmanız gerekir.

Programın sağladığı bonuslardan yararlanmak için sosyal medyada belirli sayıda takipçinizin olması gerektiğini lütfen unutmayın. Örneğin YouTuber'ların en az 500 aboneye sahip olması gerekecek. O zaman bile, yalnızca en aktif içerik oluşturuculara bir basın hesabı sağlanır. Programın web sitesine aşağıdaki bağlantıdan daha fazla ayrıntı bulabilirsiniz. Sayfa ayrıca başvuru için doldurmanız gereken formu da içermektedir.

https://artstorm.com/creators-crew

Açıkça belirtmek gerekirse, popüler ve/veya kaliteli içerik üreten aktif bir içerik oluşturucu olmadığınız sürece, Creators Crew aracılığıyla bir basın hesabı alacağınızın garantisi yoktur. Bununla birlikte, bir basın hesabı aracılığıyla Efsanevi statü elde etmek, başka türlü turnuvalara katılmayacak olan en tutkulu içerik oluşturucular için bir seçenektir.

Son sözler

Artık Kahraman ve Efsanevi statüsünün ne olduğunu ve bunları nasıl elde edeceğinizi biliyorsunuz. Bir tane almak kesinlikle kolay değil çünkü ya oyunda gerçekten iyi olmanız ve bir turnuva kazanmanız gerekiyor ya da büyük bir içerik oluşturucu olmanız gerekiyor.

Bu, yalnızca en yetenekli ve özverili oyuncuların bu statüyü elde edebileceği anlamına gelse de, bu yeni yaklaşımın eski oyun içi turnuva eziyetinden daha üstün olduğuna inanıyorum.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Oyun haberleri

Abone Ol