-->

USS Hurricane (PC-3)

 

USS Kasırgası (PC-3)










genel bakış

USS Hurricane (PC-3), oyuna başladıklarında oyuncunun aldığı ilk gemidir. Oyuncular onu yükseltmeden kullanabilir ve yeterli paraya sahip olduklarında daha iyi bir gemiye geçebilirler. Ancak, Hurricane'in silah ve genel olarak düşük istatistiklerine rağmen hala yoğun olarak kullanılan bir gemi olduğu belirtiliyor. Bunun nedeni, özellikle daha sert vuran füzeler olmak üzere, spam gönderen füzeleri iyi kullanan 2x füze yuvasına sahip olan tek 1. seviye gemi olmasıdır. Daha deneyimli oyuncular, inanılmaz hasar çıktısı için genellikle ona geri döner. Düşmanın fişekleri olabilir, ancak onları yeniden doldurmak için sadece çok fazla ve çok zamanları var. Ancak AA'sı yok ve bu nedenle helikopterle kolayca yok edilebilir. Helikopterlere karşı tamamen çaresiz,

Yükseltme Kılavuzu

Seviye 2'ye hızlı bir şekilde atlamayı planlıyorsanız, bu gemiyi yükseltmeniz gerekli değildir, bu şiddetle tavsiye edilir. Bununla birlikte, 1. kademeye daha uzun süre bağlı kalmak istiyorsanız, hızı ve ardından dayanıklılığı yükseltmeli, ardından ona mümkün olan en sert vuruşlu füzeleri vermeli ve bu füzeleri maksimum hasar için yükseltmelisiniz.

Profesyonel İpucu: Kills Turnuvasında Kahraman statüsü elde etmek için kolay bir taşlama istiyorsanız , bunu 3M-54 Kalibr füzesi ile donatmak , fırsatlarınızı büyük ölçüde artıracaktır.

taktikler

Hurricane olarak oynarken:

Bu balıkçı teknesi orta ve uzun mesafelerde iyi performans gösterir. Kaptan, bu geminin baştan sona uzun menzilli bir füze spam göndericisi olarak tasarlandığını anlamalı. Otomatik toplarının yakın mesafelerde fazladan DPS sağlamasına rağmen, o bir kavgacı olarak tasarlanmamıştır. Bu iş, CN Type 056 gibi gemiler için daha uygundur.

Hurricane'in oyun tarzı, çevresinden büyük ölçüde etkilenir. Bir ada veya başka bir araziyi siper olarak kullanmak çok teşvik edilir, çünkü bu, füzelerden ve diğer zararlardan saklanmanıza yardımcı olur. Burada "Peek and Fire" stratejisinden yararlanabilirsiniz (evet, bunu tamamen ben uydurdum). Başka bir deyişle, füzelerinizi fırlatmak için adanızın örtüsünden dışarı bakabilir, ardından hedeflenirseniz geri dönebilirsiniz. Kasırga, hızla hızlanan ve yavaşlayan küçük bir gemi olduğu için, bu harika çalışıyor. Ancak, kendinizi açıkta bulursanız, kendinizle rakipleriniz arasında biraz mesafe bırakmaya odaklanmalısınız. 2.5-3.5 KM'lik bir mesafe Hurricane için idealdir, çünkü otomatik toplarınızı, özellikle top mermileri olmak üzere, gelen ateşi önlemek için yeterli alanı korurken kullanmanıza izin verir.

Bir Hurricane ile oynarken:

Bir Hurricane'e farklı bir gemi olarak çok yardımcı olmak zor çünkü o bu kademedeki en hızlı gemilerden biri. Sonuç olarak, AA yardımı vermek için ona ayak uydurmak zor olabilir.

Ancak müttefik olarak düşman ateşinin bir kısmını paylaşabilirsiniz. Kelimenin tam anlamıyla değil, ama Kasırgalar her zaman bir baş belası olarak çoğunu çekme eğiliminde olduğundan, düşmanın dikkatinin bir kısmını arkadaşınızdan uzaklaştırabilirsiniz.

Bir Kasırgaya karşı oynarken:

Bir kasırga ile başa çıkma şekliniz, içinde bulunduğunuz gemiye göre değişir. Geminizde bir helikopter varsa, onu bir uçurumun arkasına veya benzeri bir yere park edin ve Kasırgayı taciz etmek için Heli'nizi kullanın. Bu, uçaksavar koruması olmadığı için balıkçı teknelerini sonuna kadar rahatsız eder. Ancak bu manevrayı tamamlarken dikkatli olun, çünkü geminiz başıboş bırakılacak ve Hurricane'in arkadaşları için kolay bir av olacaktır. Ancak genel bir kural olarak bu yöntemi sadece oyunun son aşamalarında uygulayın.

Geminizde bir helikopter yoksa, size büyük miktarda hasar verirken uçurtma uçurabileceğinden, açıkta bir Kasırgayı takip etmeniz önerilmez. Böyle bir düşmanı alt etmenin en kolay stratejisi, takım arkadaşlarınızla mesafeyi daraltmak veya füzeleri ona odaklamaktır. İkinci seçenek genellikle tercih edilir, çünkü birincisi yüksek oranda isabet alabilir veya ıskalayabilir. Bunun nedeni, pusu için hazırlanan bir Kasırga ile sonunda başa çıkmak o kadar kolay olmayabilir.

Önerilen Silahlanma Kurulumu

  • Füzeler: 3M-54 Kalibr
  • Otomatik toplar: M242 Bushmaster (25 mm)

Avantajlar ve dezavantajlar

Avantajlar:

  • İyi bir füze başlatıcısı - Griffin füzelerini hızlı bir şekilde istenmeyen posta gönderebilir ve hızla yeniden yükleyebilir.
  • Ortalama hızın üzerinde.
  • Küçük boyutu, elle hedeflenen silahlarla vurulmasını zorlaştırır.
  • 2x füze yuvasına sahip olan sadece 1. seviye gemi, onu kötü şöhretli bir füze spam göndericisi yapıyor.
  • iyi bir ekstra DPM miktarı veren 2x otomatik top vardır

dezavantaj:

  • Sadece bir füze bataryası ve otomatik topları var, bu da onu kavgalarda kötü yapıyor.
  • Konuşlandırılabilir CAS yok.
  • Uçaksavar savunması yok - helikopterlere karşı tamamen çaresiz.

önemsiz şeyler

  • Birçok oyuncu, Hurricane'den sevgiyle "balıkçı teknesi" olarak bahsetti.
  • Kasırga, füze spam'ı için yüksek hasarı nedeniyle 1. kademede ünlüdür. Başka hiçbir 1. seviye gemi, ona karşı koyacak kadar iyi bir AA'ya sahip değil.
  • Bazı oyuncular genellikle bu gemiyi 3. seviye ekipmanla (DF-17 veya X-51 Waverider ile) donatır ve 3. seviye gemilerle savaşır. Her zaman en iyi fikir değil, ama kesinlikle zorlayıcı bir fikir.
  • Yamato'nun otomatik takip silahı olmaması nedeniyle Hurricane'in Yamato'yu yendiği biliniyor. Hurricane, bir Yamato'nun verimli bir şekilde takip etmesi için çok küçük ve çevik.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Oyun haberleri

Abone Ol