-->

RF Grad Sviyazhsk

 


Tarihi bilgi

Lansman tarihi

2013 yılı

Uzunluk

74 m

Genişlik

11 m

Yer değiştirme

940 ton

genel bakış

  • Temel
  • Tepe

dayanıklılık

128.200

Hız

19.4 deniz mili

Manevra Kabiliyeti

7

Radar Menzili

12,7 km

Sonar Aralığı

1.13 km

silahlanma

top

  • 1x A-190 (100 mm)

Füze

  • 1x P-800 Oniks

Hava savunması

  • 1x AK-630-2 AA (30 mm)
  • 2x 3M-47 Gibka

Çeşitli

Gemi Tipi

korvet

millet

Rusya

Nadirlik

Geliştirilmiş

Gereklilik

Seviye 5

Fiyat

500.000 Dolar


Arka Plan Geçmişi

Grad Sviyahsk, Rus Donanması için inşa edilen birçok Buyan sınıfı korvetten biridir. Şu anda Rusya sularında devriye gezen küçük bir devriye gemisi olarak çalışıyor.

genel bakış

Grad Sviyazhsk, büyük olasılıkla, elinize geçen ilk Rus gemisi ve çoğu durumda ilk T2 gemisi olacak. Bunun nedeni, GS'nin sadece 500.000 oyun içi Dolarlık inanılmaz düşük fiyatıdır.

Ancak düşük maliyete aldanmayın; bu güçlü yoldaş korkunç bir gemi olabilir ve manganızı zafere taşımak için fazlasıyla yeterli. Boyutuna göre saçma bir şekilde büyük bir sağlık havuzuna sahip ve sezgilere aykırı bir şekilde oldukça hızlı ve çevik, bu da top mermileri ve el bombaları gibi manuel ateşlerin çoğundan kaçınmasına izin veriyor. Sadece bu da değil, aynı zamanda bu kademedeki en güçlü uçaksavar savunmalarından birine sahip. CN Type 053H2G Jiangwei veya hava savunmasındaki taşıyıcılarla rekabet edemese de, çoğu durumda üç yuva fazlasıyla yeterli olabilir. Doğru ayar ile, hesaba katılması gereken bir güç olma potansiyeline sahiptir.

Yükseltme Kılavuzu:

Bu gemiye yatırım yapmaya karar verirseniz, önce HP'yi artırarak başlamalısınız, çünkü daha uzun süre hayatta kalmanıza yardımcı olur. Bunun nedeni, yalnızca hayattaysanız hasar verebilmeniz/düşman ateşinden kaçabilmenizdir. Geminiz dalgaların altındaysa bunu yapamazsınız. Genel bir kural olarak, her zaman önce HP'yi artırın.

Ardından, kendinizi tehlikeli bir durumda bulursanız düşmanı kuşatmak ve kaçmak için hızınızı artırmalısınız. Bunu hemen ardından çeviklik iyileştirmeleri takip edebilir.

Artık üssü tamamladığınıza göre, isterseniz radar menziline yatırım yapabilirsiniz. Zaten saygın bir radar menziline sahip olduğundan, bu ilk başta mutlak bir ihtiyaç olmayabilir. Son olarak, sonar menziline yatırım yapın çünkü denizaltı aramak sizin göreviniz değildir ve denizaltılardan uzak durmak genellikle en iyi seçimdir.

taktikler

Grad Sviyazhsk olarak oynamak:

Temel yapım türü ve yetenekleri göz önüne alındığında, Sviyazhsk komuta etmesi çok basit bir gemidir. Oynamak için yetenek sınırı oldukça düşük olsa da, yetenek tavanı oldukça şaşırtıcı bir yüksekliğe ulaşabilir. Bu nedenle, yelken açarken oldukça cüretkar olabilirsiniz. Ancak, önerilen bir oyun stili var.

Sviyazhsk'in ortalamanın üzerinde uçaksavar savunması ve bu kadar küçük bir boyut için devasa bir HP havuzu göz önüne alındığında, fazla endişe duymadan ve çoğu durumda fazla sonuç vermeden açıkta süzülebilirsiniz. Geminin sınıfı ve boyutu nedeniyle, birçok oyuncu Sviyazhsk'taki AA'yı hafife alıyor. Bununla birlikte, Sviyazhsk'in üç AA yuvası, birkaç düşman füzesini uzak tutmak için fazlasıyla yeterli olduğundan, görünüş aldatıcı olabilir.

Ancak bunun dışında, bir Sviyazhsk'taki asıl amacınız düşmandan ateş çekmek olmalıdır. Sürekli bir sıkıntı olmak için her türlü çabayı göstermelisiniz. Bunu yaparsanız, takım arkadaşlarınızın üzerindeki yükü biraz azaltabilecek ve düşman üzerinizdeyken daha hücumda oynamalarını sağlayabileceksiniz.

Artık düşmanın dikkatini çektiğinize göre, biraz boşluk bırakmaya ve yaklaşan ateşten kaçınmaya çalışın. Bu çok basit olmalı çünkü Sviyazhsk başlangıçta oldukça çevik bir gemi. Battle of Warships'te muhripleri oynamaya alışkınsanız, muhtemelen bu gemide başarılı olacaksınız çünkü neredeyse aynı şey. Gemideki her silahı ateşlerken ve düşman ateşinden kaçınırken mesafenizi koruyorsunuz.

Bir Sviyazhsk olarak en büyük rakipleriniz yedekler ve taşıyıcılar olacak. Güçlü hava savunmanız olsa bile, Su-34'lerle donanmış bir uçak gemisi sizi öldürmeye kararlıysa, sizi savunmak için yeterli olmayabilir. Denizaltılara karşı savaş kabiliyetiniz olmadığı için denizaltılar bile sorun olacaktır. Bununla birlikte, tüm denizaltıları geride bırakabilirsiniz, bu nedenle hasarları büyük ölçüde önlenebilir. Sonuç olarak, eğer mümkünse, öncelikle onları, özellikle çarpması ve yaralanması çok daha kolay olan taşıyıcıları ortadan kaldırmayı hedefleyin.

Grad Sviyazhsk ile oynamak:

Sviyazhsk, Hurricane gibi kendi kendine yeten bir gemidir. Genellikle kendi başına oldukça iyi çalışır. Bu, yoldaşınız Sviyazhsk'ı tam bir düşman ekibi karşısında terk etmeniz gerektiği anlamına gelmez.

Sviyazhsk, diğer tüm gemiler gibi, biri denizaltı olan kusurlara sahiptir. Bir müttefik olarak, Sviyazhsk'ın baş edemediği tek tür düşman oldukları için düşman denizaltılarını ortadan kaldırarak Sviyazhsk dostunuza büyük ölçüde yardımcı olacaksınız. Sonuç olarak, hiçbir denizaltının arkadaşınıza yaklaşmaya çalışmadığından emin olun.

Ama dostuna yardım edebileceğin tek yöntem bu değil. Sviyazhsk'lerin birincil cephe gemileri olmadığını anlamalısınız. Ortada/arkada takılmayı severler, dikkatleri kendilerine çekerler. Sviyazhsk bunu yaparken, büyük olasılıkla akıl almaz derecede meşgul olacaklarından rakibe saldırma şansından yararlanın.

Grad Sviyazhsk'a karşı oynamak:

Önerilen Silah Kurulumu

Sviyazhsk'inizi kurmanız için önerilen yol şudur:

Top: Tip 210 (100 mm) Füze: P-800 Onyx veya PJ-10 BrahMos (Her ikisi de işe yarar, bu yüzden herhangi birini seçmekten çekinmeyin)

AA 1x: HHQ-7 veya OSA-M

AA 2x : OSA-M

Avantajlar ve dezavantajlar

önemsiz şeyler

  • Eskiden gemi 300.000 dolara mal oluyordu; ancak 17 Ocak 2022'de 500.000'e çıkarıldı.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Oyun haberleri

Abone Ol