-->

RF Admiral Ushakov Taktikleri - Modern Warships

 



Tarihi bilgi

Lansman tarihi

1991 yılı

Uzunluk

156 m

Genişlik

16 m

Yer değiştirme

6.600 ton

genel bakış

  • Temel
  • Tepe

dayanıklılık

227.000

Hız

16.1 deniz mili

Manevra Kabiliyeti

6.3

Radar Menzili

10 km

Sonar Aralığı

1.13 km

silahlanma

top

  • 2x AK-130 (130 mm)

Füze

  • 2x X-35

Torpido

  • 1x TA 53-65 K (533 mm)

El bombası fırlatıcı

  • 2x RBU-12000 (300 mm)

Hava savunması

  • 4x Kashtan-M (30 mm)
  • 2x M-22 Uragan

Havacılık Birimi

Helikopter

  • Ka-58 Kara Hayalet (×1)

Çeşitli

Gemi Tipi

Yok edici

millet

Rusya

Nadirlik

Nadir

Gereklilik

Seviye 15

Fiyat

12.750.000 Dolar

Amiral Ushakov (Адмирал Ушаков), 2004'te yeniden adlandırılmadan önce eskiden Besstrashny olarak anılırdı, Rus Donanması'nın Sovremenny sınıfı bir muhripidir. Gemi 6 Mayıs 1988'de suya indirildi; 19 Ocak 1991'de fırlatıldı; ve 30 Aralık 1993'te işletmeye alındı.

Geminin tüm denizcilik kariyeri boyunca, çeşitli eğitim tatbikatlarına katıldı ve ayrıca onarımlardan geçti.

Son zamanlarda, 2018'de gemi ciddi sevk sorunlarıyla karşılaştı ve hurdaya ayrılmak üzere işaretlendi. Ancak, bunun yerine tahrik sisteminin onarılmasına ve eskimiş elektrik sistemlerinin değiştirilmesine karar verildi. Gemi, 2021 yılının Ağustos ayında Rus Kuzey Filosuna hizmete döndü.

genel bakış

Amiral Ushakov, gemiler listesinde görünen ilk 3. seviye gemidir. Gemi dengeli silahlara sahiptir ve çoğu savaş koşulunda iyi performans gösterebilir. Bu, gemiye çok oyuncu dostu bir özellik verir ve hem uzmanlar hem de yeni başlayanlar tarafından ödüllendirilir.

Bu dengeli silahlanma, geminin en güçlü silahlarla donatıldığında RF Lider ve Shtorm'un benzerleriyle aynı seviyede olmasını da sağlar. Bu, gemiyi özellikle uzmanların emrinde çok zorlu bir rakip haline getiriyor.

taktikler

Ushakov olarak oynamak

Maçın başında, düşman gemilerini tespit etmek için geminin helikopterini konuşlandırarak ekibe keşif sağlayın. Takım, rakibin pozisyonlarının farkındaysa, planları değerlendirmek ve yönetmek önemli ölçüde daha kolaydır.

Maç ilerledikçe, müttefiklere ateş desteği sağlayın. Geminin yüksek ateş gücü, en dayanıklı gemilere bile ağır hasar vermesini sağlar ve torpido ve el bombası fırlatıcıları, gemiye yaklaşan düşman denizaltılarını buharlaştırabilir.

Ancak, geminin manevra kabiliyeti ortalamanın altında olduğundan labirentlerden geçerken dikkatli olun; ve biraz büyük boyutları, geminin bir engelle çarpışmasını/karaya oturmasını kolaylaştırır.

Ayrıca geminin mükemmel hava savunması da dikkate değerdir, 6 montaj yeri ile bazı uçak gemilerinden daha fazla hava savunma yuvasına sahiptir. Bu, düşmanla uğraşırken daha agresif olmanızı sağlar.

Alternatif olarak, düşman hatlarını şarj edebilir ve onları sudan üfleyebilirsiniz. Geminin 2 topu, 2 füzesi, torpido ve 2 bombaatar, bir düşman gemisine önemli miktarda hasar verecektir. Bununla birlikte, bu gemide devreden çıkmak oldukça zor olduğundan, her zaman çapraz ateşte olmaktan kaçının. Çapraz ateş, birden fazla geminin ateşini size odaklayabildiği ve geminizi hızla buharlaştırabildiği bir alanda olduğunuz zamandır.

Çevrimdışı testler sırasında, birden fazla saldırı gemisi Ushakov'uma hava filoları gönderdiğinde, kucağınıza sıcak kahve döktüğünüzde sağlığımın kaşık gibi düştüğünü fark ettim. Bu nedenle hava savunması hala kolayca ezilebilir, bu nedenle mümkünse birden fazla saldırı gemisine yaklaşmaktan kaçının, onlara yaklaşmanız gerekiyorsa, bombardıman uçakları geminizi bombalamadan önce onları mümkün olduğunca çabuk yok etmek için elinizden gelen her şeyi kullanın. donanımlı, bombardıman uçaklarını yok etmek için S-500 Prometheus'u kullanın.

Bir Ushakov boyunca oynamak

Geminin kendisini savunmasız kılan bazı özellikleri vardır ve bu nedenle belirli aralıklarla yardım gerektirir. Müttefik gemiler, Ushakov'un yüzey birimleri tarafından tercih edilen bir hedef olma yükünü hafifletmeye yardımcı olabilir, ona karşı yıkıcı olabilecek herhangi bir gemiyi (özellikle Missouri'yi) yok ederek.

Bir Ushakov'a karşı oynamak

Gemi ne kadar ürkütücü görünse de, zayıf yönleri de yok değil. Oyuncular, ağır hava savunması nedeniyle gemiyi yukarıda belirtilen taktiklerle başarılı bir şekilde batırmak için önemli miktarda kaynağa ihtiyaç duyacak olsa da, gemiyi uçak dalgalarıyla veya füzeleri spam göndererek batırmaya çalışabilirler.

Savaş gemileri, özellikle Missouri, gemiyi ortadan kaldırmada etkili olacak; büyük boyutları (bir muhrip için) onu mermilere karşı savunmasız bir hedef haline getirdiğinden.

Önerilen Silah Kurulumu

Esnek silah düzenine sahip gemi, geminin performansını daha da artıracak çeşitli silahlarla donatılabiliyor. Aşağıda önerilen bazı silah kurulumları bulunmaktadır. Ancak bunların sadece birer öneri olduğunu unutmayın.

  • Füze bataryası: RUM-139 Swarmer , S-500 Prometheus (drone ve bombardıman uçaklarına karşı koruma için), X-51 Waverider , Zircon (Kahraman statüsüne/unvanına sahip oyuncular için).
  • Top: Koalitsiya-F , MONARC .
  • El bombası fırlatıcıları: RUR-5B ASROC .
  • Torpido: Mark-48 (hızlı ve çok yönlü torpido), HUWS (yakın mesafeden tüm savaş gemisi birimlerine saldırmakta etkilidir).
  • İlk uçaksavar yuvası: Kashtan-M , Pantsir-ME , ANSEQ-3 ("kahraman" statüsüne sahip oyuncular için), Sea RAM .
  • İkinci uçaksavar yuvası: Sea RAM, ANSEQ-3 ("kahraman" statüsüne sahip oyuncular için).
  • Helikopter: WZ-19 CAIC veya SV-22 (bir maçın başlangıcında düşman gemilerini tespit etmede etkilidir), Ka-58 Kara Hayalet (denizaltı savunması için).

Avantajlar ve dezavantajlar

Avantajlar

  • Son derece dengeli gemi, yeni başlayanlar için iyi.
  • Mükemmel hava savunması.
  • Uygun fiyat 12.750.000.
  • 2 füze, 2 top, bir torpido yuvası ve 2 bombaatardan oluşan geniş bir cephaneliğe sahiptir.

Dezavantajları

  • Yalnızca 2 patlama ateşleyen tek bir füze yuvasına sahiptir.
  • Aynı seviyedeki diğer yüzey savaş gemilerine kıyasla biraz daha yavaş ve daha az manevra kabiliyetine sahip.
  • Bir muhrip için oldukça büyük bir silueti vardır, bu da düşmanların mermilerle (özellikle savaş gemilerinden) size vurmasını kolaylaştırır

önemsiz şeyler

  • Gemi sadece tek bir füze seti atıyordu ve geminin dayanıklılığı 175.500 idi; ancak bunlar 21 Eylül 2021'de küresel olarak yayınlanan 0.45.8 güncellemesi sırasında değiştirildi. Gemi artık 221.000 dayanıklılığa sahip ve artık tek bir yuvada iki set füze ateşleyebiliyor. Bu, bir güncellemede bir kez daha 227.000'e yükseldi (muhtemelen 28 Şubat 2022'de).
  • Geminin oyun içi modeli, oyun içinde belirtilen boyutlardan daha büyük. Gerçek hayatta, gemi Udaloy Sınıfı Muhripten daha kısadır.
  • Oyun içi açıklama geminin genişliğinin 16 metre olduğunu ancak geminin 17,3 metre olarak belirlendiğini belirtiyor.Gemi 7.500.000 dolara mal oluyordu; ancak 17 Ocak 2022'de 12.750.000'e yükseltildi.
  • "Besstrashnyy" (Ushakov'un eski adı) kelimesi korkusuz anlamına gelir.

Galeri

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Oyun haberleri

Abone Ol