-->

Modern Warships: USS Nimitz (CVN-68) Tavsiyeleri,Taktikleri

 




 



Tarihi bilgi

Lansman tarihi

yıl 1972

Uzunluk

332 metre

Genişlik

76 metre

Yer değiştirme

10.020 uzun ton

genel bakış

  • Temel
  • Tepe

Durability

151.000

Hız

9,7 Düğüm

Manevra Kabiliyeti

4

Radar Menzili

10 kilometre

Sonar Aralığı

1.8 kilometre

silahlanma

otomatik top

MK-19 (40 mm) (Geliştirilmiş Otomatik Top)

Hava savunması

▪︎ 6x Phalanx CIWS (20 mm) (Gelişmiş Hava Savunması)

▪︎2 x RIM-116 (Geliştirilmiş Hava Savunması)

Havacılık Birimi

savaşçı

F-18 Hornet (Geliştirilmiş Savaş Uçağı)

grev savaşçısı

F-14 Erkek Kedi

Helikopter

SV-22 Osprey (Geliştirilmiş Helikopter)

Çeşitli

Gemi Tipi

Uçak gemisi

Gereklilik

Bu gemiyi satın almak için oyuncu seviye 5 veya daha yüksek olmalıdır.

Fiyat

4.750.000 dolar



Nimitz (CVN-68) , Birleşik Devletler Donanması'nın bir süper gemisi ve sınıfının öncü gemisidir. Dünyanın en büyük savaş gemilerinden biri olarak, "uçak gemisi, saldırı, nükleer enerjili" CVAN-68 olarak yerleştirildi, denize indirildi ve görevlendirildi, ancak daha sonra CVN-68, "uçak gemisi, çok görevli" olarak yeniden adlandırıldı. , nükleer enerjili", 30 Haziran 1975'te, o yıl filo çapındaki yeniden düzenlemenin bir parçası olarak.

Gemi, adını Donanmanın üçüncü filo amirali olan II. Dünya Savaşı Pasifik filosu komutanı USN, USN (1885–1966)'dan almıştır. Nimitz , 1987'de Washington'daki Bremerton Deniz Üssü'ne (şimdi Deniz Üssü Kitsap'ın bir parçası) taşınana kadar Norfolk Deniz Üssü'nde ana limanına sahipti. 2001'deki Yakıt İkmali ve Kompleks Revizyonunun ardından, ana limanı California, San Diego County'deki Naval Air Station North Island olarak değiştirildi. Nimitz'in ana limanı 2012'de tekrar Washington'daki Everett Donanma Üssü'ne taşındı.

genel bakış

USS Nimitz, 4.750.000 Dolara mal olan güçlü ama pahalı bir gemidir ve onu en pahalı Seviye İki gemi yapar. Büyük miktarlarda havadan havaya ve havadan suya birimleri harekete geçirebilir. İlk operatörüm olduğu için tavsiye edeceğim ilk operatördür. Diğerleri maliyet nedeniyle farklı bir seçim önerebilir ancak tehlikede olan çok para var ve maliyet farkı o kadar da fazla değil.

taktikler

Stay stationary. Launch the Strike Fighters then the Fighters and finally the Helicopter. Move the helicopter a bit forward then switch to the strike fighters and scout the enemy ships. Let the fighters hang around the carrier; they will move out when needed. Using the strike fighters attack weaker ships and submarines. Only attack aircraft carriers when supported by an allied ship. Use the helicopter as a guard. When attacked by fighters; if you are piloting a strike fighter or helicopter flee towards a ship or carrier. The carrier is a better choice considering it has good air defense and the strike fighter or helicopter can reload. If you are piloting a fighter switch to missiles and after that guns. Watch out for submarines or torpedo intensive ships on the enemy team as you have no way of countering or evading torpedoes with slow speed, low maneuverability, and 0 grenade launchers.

Önerilen Silah Kurulumu

Manevra kabiliyetini ve hızı yükseltin.

Esnek silah düzenine sahip gemi, geminin performansını daha da artıracak çeşitli silahlarla donatılabiliyor. Aşağıda önerilen bazı silah kurulumları bulunmaktadır. Ancak bunların sadece birer öneri olduğunu unutmayın.

Vurucu avcı uçağı: A-10 Thunderbolt II (Savaş geçişi ile kilidini açanlar için), F-14 Tomcat veya Su-47 Berkut (Kilidi savaş geçişi ile açanlar için).

Savaşçı: MIG 29K Fulcrum , F-18 Hornet

Helikopter: SV-22 Osprey

AA Yuva 1: Kaleci CIWS , Tip 730 AA

AA Yuva 2: Gibka , RIM 116

Otomatik top: MK 19

Avantajlar ve dezavantajlar

Avantajlar:

  1. Yüksek HP
  2. Güçlü hava savunması ve otomatik toplar.
  3. Güçlü üs uçakları ve helikopter.

Dezavantajları:

  1. Düşük hız.
  2. Düşük manevra kabiliyeti.
  3. Uçak ve helikopter dışında gemide manuel ateşli silah yok.

önemsiz şeyler

  • USS Nimitz, kariyerinde bir kez yakıt ikmali yapmak üzere tasarlanmıştır.
  • USS Nimitz şu anda hizmet veren en eski ABD Uçak Gemisi ve dünyanın en eski hizmet veren Uçak Gemisidir.
  • Bu geminin dayanıklılığı bir güncellemede 151.000'e yükseltildi

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Oyun haberleri

Abone Ol