-->

Modern Warships : RF Shtorm Taktikleri,Önerileri,Buildler

 



 



Tarihi bilgi

Lansman tarihi

Yıl "2030"

Uzunluk

330 metre

Genişlik

40 metre

Yer değiştirme

100.000 ton

genel bakış

  • Temel
  • Tepe

dayanıklılık

318.000

Hız

11.7 deniz mili

Manevra Kabiliyeti

5.3

Radar Menzili

6 kilometre

Sonar Aralığı

1.8 kilometre

silahlanma

Füze

2 × X-35 (Nadir Füze)

El bombası fırlatıcı

2 × RBU-12000 (300 mm) (Nadir Bomba Atar)

otomatik top

4 × 3M-47 Gibka (Tanksavar)

Hava savunması

Havacılık Birimi

savaşçı

Su-57-A Felon (Nadir Savaşçı)

grev savaşçısı

Su-57-B Felon (Nadir Taarruz Uçağı)

bombacı

Helikopter

Ka-58 Kara Hayalet (Nadir Helikopter)

Çeşitli

Gemi Tipi

saldırı taşıyıcısı

Gereklilik

Bu gemiyi satın alabilmek için oyuncunun seviye 25 veya üzeri olması gerekir.

Fiyat

80,000,00 dolar


Proje 23000e veya Shtorm, Rus Donanması için Krylov Devlet Araştırma Merkezi tarafından tasarlanan yeni bir uçak gemisi önerisidir.

Geminin, Amiral Kuznetsov'un yerine Rus Donanması'nın Kuzey Filosu'nda hizmet vermesi düşünülüyor . 2020 itibariyle, eğer inşa edilirse, taşıyıcının önerilen S-400 füzeleriyle de donatılabileceği bildirildi.

2016 yılının Temmuz ayında, uçağın tasarımı satın alınmak üzere Hindistan'a teklif edildi.

genel bakış

RF Shtorm, 5 Ağustos 2021'de halka açıklanan 0.45.5 güncellemesi sırasında oyuna eklenen yeni bir uçak gemisidir. Geminin en önemli özelliği, yüzey hedeflerine ciddi hasar verebilen ve bir savaş uçağı oluşturan bombardıman uçağıdır. yukarıdan yıkım yapmaktan hoşlanan oyunculara heyecan verici bir deneyim.

Diğer Rus uçak gemilerinin çoğunda olduğu gibi, gemi füzelerle donanmış olarak geliyor ve bu da bir füze kruvazörü gibi çalışmasına izin veriyor.

taktikler

RF Shtorm olarak oynamak

Gemi, yeni özellikleriyle bile deneyimli uçak gemisi oyuncularına tanıdık bir deneyim sunuyor.

Tıpkı herhangi bir uçak gemisinde olduğu gibi, gemi de maçın başında keşif sağlamalı ve müttefiklere maçın sonucu için çok önemli olacak önemli bir taktik avantaj sağlamalıdır.

Düşman gemilerini tespit ettikten sonra, oyuncu geminin hava birimlerini konuşlandırabilir. Hava birimlerinin etkinliğini en üst düzeye çıkarmak için belirli bir zamanda birkaç hava biriminin konuşlandırılması önerilir (oyunun yapay zekası herhangi bir "boşta" hava birimini otomatik olarak kontrol eder ve oyuncu birimler arasında kolayca geçiş yapabilir).

Bombardıman uçağı, yüksek dayanıklılığı ile bile, özellikle tek kullanımlık bir uçak olarak geldiği ve düşürüldüğünde değiştirilemeyeceği için akıllıca kullanılmalıdır. Oyuncular, üç veya daha fazla savaş gemisinden oluşan herhangi bir filoya saldırmaktan kaçınmalı ve bunun yerine yalnız gemilere saldırmaya odaklanmalıdır.

Ancak geminin başka silahlarla da donanmış olduğunu unutmayın. Geminin füzeleri, geminin uçağından gelen hasarı tamamlayabilir ve el bombası fırlatıcıları, geminin denizaltılara karşı kendini savunmasına izin verir.

Bir RF Shtorm ile birlikte oynamak

Kötü şöhreti ile rakip gemiler, gemiyi hedef alıp batırmaktan çekinmeyeceklerdir ve müttefik bir Shtorm'u kaybetmek önemli bir dezavantaj olacağından, savunması takım için önemli bir önceliğe sahip olmalıdır.

Müttefik su üstü savaşçıları, gemiye yaklaşan ve gemiyi tehdit eden düşman gemilerini savuşturmayı hedeflemeli, uçak gemileri herhangi bir hava saldırısına yardım etmeli, denizaltılar ise gemiyi hedef alan düşman denizaltılarına karşı tetikte olmalıdır.

Bir RF Fırtınasına karşı oynamak

Korkutucu yeteneklerine rağmen, geminin kolayca gözden kaçan güvenlik açıkları var. Birincisi, gemi, yoğun bir hava saldırısıyla veya amansız bir füze dalgasıyla kolayca alt edilebilecek bir hava savunmasına sahip. Bombardıman uçağı, 3 tanesini imha etmek için gereken RIM füzeleri kullanılarak da kolayca ele geçirilebilir.

Yüzey gemileri organize bir filoda faaliyet göstermelidir. Ortaya çıkan hava karşıtı şemsiye, Shtorm'un koordineli bir hava saldırısı şansını engelleyecek ve hasar çıktısını önemli ölçüde sınırlayacaktır.

Denizaltılar, şüphelenmeyen bir Shtorm ile baş etmede de etkili olacaktır, ancak devriye gezen rakip gemilere karşı uyarılmalıdır.

Bir gemiyi S-500 füzesi ile silahlandırmak da Shtorm'un bombacısı için çok zararlı olacaktır, ancak bu taktik sadece birden fazla füze yuvası olan bir gemide bunu yapmak için pratiktir.

Önerilen Silah Kurulumu

Esnek silah düzenine sahip gemi, geminin performansını daha da artıracak çeşitli silahlarla donatılabiliyor. Aşağıda önerilen bazı silah kurulumları bulunmaktadır. Ancak bunların sadece birer öneri olduğunu unutmayın.

Oyundaki diğer gemilerin aksine, bazı silahlar kilitli ve değiştirilemez.

  • Füze bataryası: Zircon(kahraman için) veya RUM-139 Swarmer , DF-17, S-500 Prometheus (kara ve hava hedefleriyle savaşmak için).
  • El bombası fırlatıcı: RUR-5B ASROC , A22.
  • Strike Fighter : F-35 Lightning II (ağır hasar için) veya F/A-XX (çok amaçlı kurulum için) Su-75, J-31 (ayrıca ağır hasar satıcıları).
  • Bombardıman Uçağı: PAK DA (yüzey hedeflerine ağır hasar vermek için), XIAN H-20 (Önceden torpidolarla donanmış olarak geldiği için hem kara hem de denizaltı hedefleriyle savaşmak için).
  • Fighter: Su-57-A Felon (Füzeler yüksek hasar verir ama sadece 10 cephane), F-22 Raptor (En Hızlı Savaşçı), MiG-41.
  • Helikopter: WZ-19 CAIC veya SV-22 Osprey (düşman gemilerinin hızlı keşfi için) veya RAH-66 Commanche (daha iyi bir denizaltı savunması için), MUH-1 Marineron (yer hedeflerine ağır hasar vermek ve düşman gemilerine destek sağlamak için) hava hedefleri “uçaklar, insansız hava araçları, bombardıman uçakları). İyi bir çok rollü helikopter için AP Phoenix.
  • Otomatik Top: Marlin (40 mm) (daha düşük hasara sahiptir ancak daha uzun menzile sahiptir), 3M-47 Gibka Tanksavar (daha yüksek hasara sahiptir, ancak füze caydırıcılarından etkilenebilir).

Avantajlar ve dezavantajlar

Avantajlar

  • Güçlü bombardıman uçağına erişimi var.
  • Torpidolara ve denizaltılara karşı savunmasını geliştiren el bombası fırlatıcılarla donatılmış olarak gelir.
  • Füzelerle donatılmıştır.
  • Güçlü S-400 hava savunma sistemleri, organize olmayan hava saldırılarını, hatta bombardıman uçaklarını bile kolayca püskürtebilir.
  • Yüksek dayanıklılık, ROKS CVX'ten biraz daha az ama yine de iyi.
  • Uçaksavar savunmaları, 0,72 saniyelik yeniden yükleme ile herhangi bir uçak gemisinin en düşük yeniden yükleme hızına sahiptir.
  • Yüksek hasar için bir füze fırlatan yeni Gibka otomatik top ile önceden monte edilmiş olarak gelir, dolayısıyla değiştirmeye gerek yoktur.
  • Savunma ve saldırı önlemleri füzelere dayanan tek uçak gemisidir.

Dezavantajları

  • 80.000.000 dolar ile son derece yüksek bir fiyat.
  • Ulyanovsk ile eşit, uçak gemileri arasında en zayıf manevra kabiliyetine sahiptir .
  • Düşük performanslı Su-57-B Felon saldırı avcı uçaklarıyla önceden silahlandırılmış olarak gelir (ancak değiştirilebilir).
  • Güçlü olmasına rağmen, S-400 hava savunma sistemleri sınırlıdır ve yoğun hava saldırıları veya istenmeyen füzeler tarafından kolayca alt edilebilir.
  • Maks. 12 knot'ta oldukça yavaş.
  • Enterprise ve Type 004'ün aksine, drone yuvasına sahip değildir

önemsiz şeyler

  • Geminin ekranın üst kısmında ve mağazada benzersiz bir göstergesi vardır (normal bir uçak gemisi gibi üç zayıflamaya sahip bir ok olarak görünmek yerine, bunun yerine üç zayıflamaya sahip çift taraflı bir ok olarak görünür).
  • Bu gemi şu anda USS Enterprise (CVN-80) ve CN Type 004 (sürüm 0.46.0) ile birlikte bombardıman uçaklarını kullanabilen üç gemiden sadece biri.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Oyun haberleri

Abone Ol