-->

Modern Warships : RF ATAKR Ulyanovsk Uçak Gemisi

 







Tarihi bilgi

Lansman tarihi

"Yıl 1995"

Uzunluk

321.2 metre

Genişlik

75 metre

Yer değiştirme

79.758 ton

genel bakış

  • Temel
  • Tepe

dayanıklılık

300.500

Hız

10.7 Düğüm

Manevra Kabiliyeti

5.3

Radar Menzili

6.7 kilometre

Sonar Aralığı

1.8 Kilometre

silahlanma

Füze

3 × X-35 (Nadir Füze)

El bombası fırlatıcı

2 × RBU-12000 (300 mm) (Nadir Bomba Atar)

Hava savunması

8 × Kashtan-M (30 mm) (Nadir Hava Savunması

Havacılık Birimi

grev savaşçısı

Su-57-B Felon (Nadir Taarruz Uçağı)

Uçan göz

S-70 Othonik-B

Helikopter

KA-58 Kara Hayalet (Nadir Helikopter)

Çeşitli

Gemi Tipi

Uçak gemisi

Gereklilik

Bu gemiyi satın almak için oyuncunun seviye 15 veya daha yüksek olması gerekir.

Fiyat

16.200.000 Dolar


Ulyanovsk ( Rusça: Улья́новск), Sovyet atama Projesi 1143.7 , Sovyetler Birliği tarafından belirlenmiş bir uçak gemisiydi. Bu onların birinci sınıf nükleer enerjili süper gemileriydi ve Sovyet Donanması için mavi su deniz havacılığı yeteneği sunmayı amaçlıyordu . Gemi 25 Kasım 1988'de suya indirildi; Ocak 1991'e kadar %40'ı tamamlandı, ancak ilerleme durduruldu ve gemi daha sonra hurdaya çıkarıldı.

Ulyanovsk , tasarım aşamasını geçmeyen önceki 1975 Proje 1153 Orel'e dayanıyordu .

genel bakış

Oyuncuları tier 3 uçak gemileriyle tanıştıran Ulyanovsk, ucuz fiyata sahip olduğu yeteneklerle uçak gemisi oyuncuları için önemli bir kilometre taşı görevi görüyor. Gemi, oyunculara 3. seviye uçak gemilerinin gücüne bir bakış sunarak, onları uçak gemileri için daha yüksek seviyeli savaşların mekanikleriyle tanıştırıyor.

Gemi, füzeler de dahil olmak üzere çeşitli silahlarla gemiyi silahlandırmaya yönelik Rus geleneğini miras alıyor. Bu, geminin bir uçak gemisi olan ana amacını korurken bir füze kruvazörü gibi etkin bir şekilde işlev görmesini sağlar.

6 Eylül 2021 boyunca; Yakın gelecekte geminin silahlarının elden geçirilmesiyle ilgili bir anket yapıldı ve seçmenlerin çoğunluğu revizyonu destekledi.

taktikler

Ulyanovsk olarak oynamak

Ulyanovsk oyuncuları, müttefiklere rakiplerine karşı önemli bir avantaj sağlayacağından, maçın başlangıcında, sadece diğer uçak gemileriyle düşman birimlerinin keşiflerini sağlamalıdır.

Bundan sonra, oyuncular hava birimlerini konuşlandırmalı ve savunmasız hedeflere karşı saldırıya başlamalıdır. Geminin uçağı tarafından verilen hasarı en üst düzeye çıkarmak için iki birimin konuşlandırılması önerilir (herhangi bir "boşta" hava birimi, oyunun yapay zekası tarafından otomatik olarak kontrol edilir).

Ancak, geminin füzeler ve el bombası fırlatıcılarla donanmış olduğunu unutmayın. Bu silahlar, gemiye herhangi bir tecavüz eden yüzey gemilerine ve denizaltılara karşı ekstra bir savunma katmanı sağlar.

Ulyanovsk boyunca oynamak

Düşük hareket kabiliyeti, manevra kabiliyeti ve büyük boyutları ile; Ulyanovsk çekici bir hedef olacak. Müttefik gemiler, geminin beka kabiliyetini en üst düzeye çıkarmak için çalışmalıdır, çünkü kaybı büyük bir dezavantaj olacaktır.

Yüzey gemileri, diğer uçak gemileri müttefikleri Ulyanovsk'un hava saldırılarına yardım ederek, karşıt yüzey gemilerini savuşturmalıdır. Denizaltılar, gemiyi tehdit edecek diğer denizaltılara karşı tetikte olmalıdır.

Ulyanovsk'a karşı oynamak

Gemi, sahip olduğu pek çok yeteneğin yanı sıra dezavantajları da beraberinde getirmektedir. Geminin büyüklüğü, onu her türlü yangına karşı kolay bir hedef haline getirecektir.

Ulyanovsk'u devirmeye çalıştıklarında gemiler organize bir filoda hareket etmelidir. Kombine hava savunma savunması, gemiyi herhangi bir uygun hava saldırısını engelleyecektir. Ulyanovsk'un avcı uçağı olmaması, karşıt uçak gemilerinin savunmasız bir gemiye saldırmak için daha az tehlikeli bir şansa da izin verecek.

Denizaltılar da gemiye uzaktan saldırmayı denemeli, ancak Ulyanovsk'un devriye gezen müttefiklerinden herhangi birinin farkında olmalıdır.

Önerilen Silah Kurulumu

Esnek silah düzenine sahip gemi, geminin performansını daha da artıracak çeşitli silahlarla donatılabiliyor. Aşağıda önerilen bazı silah kurulumları bulunmaktadır. Ancak bunların sadece birer öneri olduğunu unutmayın.

  • Füze bataryası: RUM-139 Swarmer (Denizaltısavar)/S-500 Prometheus (Uçaksavar)
  • El bombası fırlatıcılar: RUR 5B ASROC
  • Saldırı uçakları: F-35 Lightning II/J-31 (ağır hasar için) veya F/A-XX (çok amaçlı bir uçak için).
  • Drone: S-70 Okhotnik (genel amaçlı ve düşman savaşçıları savuşturmak için) veya KUS-FS (her bombalama çalışmasında ağır hasar için).
  • Helikopter: Düşman gemilerinin hızlı keşfi için WZ-19 CAIC veya AP Phoenix veya daha iyi bir denizaltı savunması için Ka-58 Black Hawk.
  • Hava savunması: ANSEQ-3 ("kahraman" statüsündeki oyuncular için), Sea RAM, Pantsir.

Avantajlar ve dezavantajlar

Avantajlar

  • 3 füze fırlatıcı ile donatılmış olarak gelir.
  • Ayrıca denizaltılara karşı savunma sağlayan el bombası fırlatıcılarla donatılmıştır.
  • Yüksek dayanıklılık.
  • Güçlü anti hava savunması.

Dezavantajları

  • Gerald ve Type 003'ün 30 saniyelik yeniden yükleme süresinin aksine, 40 saniyelik bir uçak yeniden yükleme süresine sahiptir.
  • Çok büyük boyut, ikinci en büyük oyun içi model boyutlarına sahip, uzaktan kolay bir vuruşa izin veriyor.
  • Çok düşük manevra kabiliyeti, Shtorm ile aynı seviyede .
  • Güçlü olmasına rağmen, hava savunması yalnızca tek bir yuvadan oluşur.

önemsiz şeyler

  • 5 Ağustos 2021'de yayınlanan 0.45.5 güncellemesi sırasında geminin dayanıklılığı 241.800'den 292.500'e yükseltildi. Bir kez daha 300.500'e yükseltildi ve 0.47.5 güncellemesinde füze miktarı da 2'den 3'e yükseltildi; 29 Aralık 2021'de küresel olarak piyasaya sürüldü.
  • Gemiye başlangıçta Kremlin adı verildi, ancak daha sonra aynı adı taşıyan şehirden sonra Ulyanovsk olarak değiştirildi .
  • Geminin 9. hava savunma yuvası, geliştiriciler tarafından geminin uçuş güvertesine yerleştirilmiş olarak keşfedildi (bu sayfanın galerisindeki resimde gösterildiği gibi). 0.47.5 güncellemesinde kaldırıldı.
  • Gemi 11.600.000 dolara mal oluyordu; ancak 17 Ocak 2022'de 16.200.000'e çıkarıldı.

Oyun içi yanlışlıklar.

  • Oyun içi model, tarihsel boyutundan orantısız bir şekilde daha büyük, hatta tarihsel olarak daha büyük olan Gerald R. Ford'dan bile daha büyük .
  • Oyunun modeli ters çevrilir, özellikle de Sovyetler tarafından sancak tarafında olacak şekilde tasarlanan ada üst yapısı.
  • Gemi, oyunda tasvir edilenden çok daha fazla ağır silaha sahip olacak şekilde tasarlanmıştı, ancak bu durum yakın gelecekte değişebilir.

Galeri

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Oyun haberleri

Abone Ol