-->

Modern Warships RF Admiral Kuznetzov Taktikleri Tavsiyeler , Tarihi

 








Tarihi bilgi

Lansman tarihi

Yıl 1985

Uzunluk

306 metre

Genişlik

71 metre

Yer değiştirme

53.050 ton

genel bakış

  • Temel
  • Tepe

dayanıklılık

133.000

Hız

7.8 deniz mili

Manevra Kabiliyeti

4

Radar Menzili

7,7 kilometre

Sonar Aralığı

1.13 Kilometre

silahlanma

Füze

1 × P-800 Onyx (Geliştirilmiş Füze)

El bombası fırlatıcı

1 × RBU-6000 300mm (Geliştirilmiş Bomba Atar)

Hava savunması

8 × Kortik 30mm (Geliştirilmiş Hava Savunması)

Havacılık Birimi

savaşçı

MiG-29K Fulcrum (Geliştirilmiş Savaş Uçağı)

Çeşitli

Gemi Tipi

Uçak gemisi

Gereklilik

Gemiyi satın alabilmek için oyuncunun seviye 5 veya üzeri olması gerekir.

Fiyat

4.000.000 dolar








Amiral Flota Sovetskogo Soyuza Kuznetsov (Rusça: Адмира́л фло́та Сове́тского Сою́за Кузнецо́в ; " Sovyetler Birliği Filosunun Amirali", şu anda kruvaziyer gemisi Kuznetsov'a göre ağır uçak gemisi olarak hizmet veren bir Rus uçak gemisidir. Rus Donanmasının. Gemi 1 Nisan 1982'de suya indirildi; 6 Aralık 1985'te fırlatıldı; ve 20 Ocak 1991'de işletmeye alındı.

Gemi başlangıçta Amiral Kuznetsov sınıfının öncü gemisi olarak tasarlanan Sovyet Donanması için tasarlandı. Sovyetler Birliği dağılırken; sınıfın ikinci gemisi Varyag, Çin Donanması'na satıldı ve Liaoning olarak görevlendirildi. Kuznetsov'a gelince, geminin bakımı Rus Donanması tarafından yapıldı ve kusurlar ve eski ekipmanın değiştirilmesi nedeniyle birkaç kez yeniden düzenlendi.

Gemi ilk olarak 2015 yılının Mayıs-Ağustos aylarında kapsamlı tadilatlara girdi ve bu güne kadar Temmuz 2018'de bir başkasına girdi. Bu arada gemi, Pytor Velikiy ve diğer refakat gemileriyle birlikte Kasım-Aralık 2016 döneminde Halep taarruzuna katıldı.

Gemi genellikle motor arızalarından muzdaripti ve ihtiyati tedbir olarak okyanusta seyreden bir römorkör tarafından eşlik edilmesi gerekiyordu.

En son onarımı sırasında gemi, Kasım 2018'de gemiye düşen 70 tonluk bir vinç tarafından hasar gördü; ve 2019 yılının Aralık ayında çıkan bir yangın sonucu geminin 2023 yılına kadar aktif operasyonlara dönmesi beklenmiyor.

genel bakış

Büyüleyici bir uçak gemisi, her türlü işlemin krikosu; Amiral Kuznetsov, her koşulda kolaylıkla ve yine de ucuz bir fiyata savaşabilir.

Geminin Rus mirası, gemiye ikinci kademe taşıyıcılar arasında benzersiz bir özellik kazandırıyor. Sadece uzun menzilli saldırılar yapmakla kalmaz, aynı zamanda yakın mesafeden ağır bir darbe de vurabilir.

Ancak geminin kusurları var. Geminin sınırlı radar menzili, eşlik eden müttefik gemilerin veya uçakların tutarlı yardımı olmadan uzak gemileri görmesine izin vermez; ve hantal olduğu gerçeği, oyuncuları labirentleri geçmek söz konusu olduğunda her zaman iki kez düşündürmelidir.

taktikler

Amiral Kuznetsov olarak oynamak

Oyuncuları uçak gemisi mekaniğiyle tanıştıran Amiral Kuznetsov, umut verici ve güven verici bir silahlanma düzeni ve potansiyeli sunuyor.

Bir maçın başlangıcında, müttefiklere keşif sağlamak için uçakları konuşlandırın. Rakip takımın taktiklerini ve olası niyetlerini planlamak daha sonra kolaylaşacaktı.

Savaş başladığında, müttefiklerinden çok uzağa giden rakip gemilere saldırarak düşman ekibini dağıtmayı deneyin. Müttefiklerinin hava karşıtı şemsiyesinden dışlanmaları nedeniyle yalnız gemileri düşürmek daha kolaydır. Kendinizi diğer uçak gemileri veya yüzey savaş gemileri ile yakın mesafeli bir düelloda bulursanız, geminin bombaatarını ve füzesini kullanmaktan çekinmeyin, ancak Caio Duilio veya Amiral Pantaleyev gibi çok silahlı gemilerle kavga etmeyin. .

Düşman denizaltılarına gelince, onlarla savaşmak için hala helikopterler veya kalan bombaatar mühimmatı olmadıkça, onlara yakın olmaktan kaçının.

Amiral Kuznetsov ile birlikte oynamak

Büyük boyutu ve doğası gereği hantal özellikleriyle gemi, kendisinin önüne geçemeyeceği, müttefikler gerektirdiği büyük bir güvenlik açığı bırakacaktır.

Müttefik Kuznetsov'u herhangi bir denizaltıya maruz bırakmaktan kaçının ve onu herhangi bir çok silahlı yüzey savaş gemisinden savunmaya çalışın.

Amiral Kuznetsov'a karşı oynamak

Gemi, maçın başında bile savunmasızdır ve Aşil topuğu, ona karşı koyacak herhangi bir gemi için çok faydalı olacaktır.

Uzaktan füze göndermekten kaçının, bunun yerine mermileri veya torpidoları yağdırmayı deneyin; çünkü gemi onlardan kaçınmak veya onları durdurmak için mücadele edecek. Kuznetsov yaklaştığında, ona füzelerle saldırmayı deneyin. Gemi ne kadar yakınsa, füzelere karşı koymak için o kadar az zamanı olur, ancak yine de füzelerinizin önemli bir bölümünü durduracaktır. Hasar vermenin bir yolu olarak gemiye çarpmayı deneyebilirsiniz, ancak bunu yalnızca son çare olarak saklayın.

Önerilen Silah Kurulumu

Esnek silah düzenine sahip gemi, geminin performansını daha da artıracak çeşitli silahlarla donatılabiliyor. Aşağıda önerilen bazı silah kurulumları bulunmaktadır. Ancak bunların sadece birer öneri olduğunu unutmayın.

2. Aşamada

  • Füze Bataryası: PJ-10 BrahMos (Geliştirilmiş Füze)
  • El bombası fırlatıcı: RUR-5 ASROC .
  • En iyi özellikler: Su-34 Bek , Su-47 Berkut veya J-15 Flanker-D , F-14 Tomcat
  • Savaşçılar: MiG-29K Fulcrum (Yüksek dayanıklılıklı avcı uçağı için) veya savaşın başlangıcında gemilerin daha hızlı tespiti için Chengdu J-10 .
  • Helikopter: Denizaltı savunması için Ka-52 Timsah veya bir savaşın başlangıcında gemilerin daha hızlı tespiti için SV-22 Osprey .
  • Hava Savunması: Gibka veya Osa-M .

3. Aşamada

  • Füze Bataryası: S-500 veya RUM-139 Swarmer .
  • El bombası fırlatıcı: RUR-5B ASROC .
  • Strike Fighters: F/A-XX (çok amaçlı bir uçak için) veya F-35 (yüksek hasar için).
  • Savaşçılar: F-22 Raptor .
  • Helikopterler: Denizaltı savunması için Ka-58 Kara Hayalet , SV-22 Osprey veya WZ-19 CAIC , savaşın başlangıcında gemilerin daha hızlı tespiti.
  • Hava Savunması: ANSEQ-3 ("kahraman" statüsündeki oyuncular için), Sea RAM veya Kashtan M (füzelerin etkili bir şekilde ortadan kaldırılması için)

Avantajlar ve dezavantajlar

Avantajlar

  • Dengeli silahlanma, çoğu durumda kolaylıkla savaşmak için yüksek potansiyel ve yetenek sağlar.
  • Füzelerle donatılmıştır.
  • Yüksek hava savunması.

Dezavantajları

  • Düşük Radar aralığı.
  • Düşük manevra kabiliyeti.

önemsiz şeyler

  • Gemi 2.750.000 dolara mal oluyordu; ancak 17 Ocak 2022'de 4.000.000'a yükseltildi.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Oyun haberleri

Abone Ol