-->

INS Chennai (DG-65) Takitkleri - Ekipmanları

 




Tarihi bilgi

Lansman tarihi

2015 yılı

Uzunluk

163 m

Genişlik

17 m

Yer değiştirme

8.100 ton

genel bakış

  • Temel
  • Tepe

dayanıklılık

96.900

Hız

15.6 deniz mili

Manevra Kabiliyeti

7

Radar Menzili

10 km

Sonar Aralığı

1.13 km

silahlanma

top

  • 1x Melara Hızlı (76 mm)

Füze

  • 1x PJ-10 BrahMos

Torpido

  • 1x Mark-50 (324 mm)

El bombası fırlatıcı

  • 2x RBU-6000 (300 mm)

Hava savunması

  • 4x AK-630-2 AA (30 mm)

Havacılık Birimi

Helikopter

  • AH-64 Apaçi (×1)

Çeşitli

Gemi Tipi

Yok edici

millet

Hindistan

Nadirlik

Geliştirilmiş

Gereklilik

Seviye 5

Fiyat

2.750.000 Dolar

1986'da, Siyasi İşler Kabinesi Komitesi (CCPA), önceki Project 15 Delhi sınıfı muhriplerin devamı niteliğindeki bir sınıfını onayladı. Amaç, devam sınıfının önceki sınıfa göre daha yüksek düzeyde hava savunma, kara saldırısı, denizaltı karşıtı ve gemi karşıtı yetenekler içermesiydi. Ancak, Hint Donanması başlangıçta seçeneği kabul etmedi. 2000 yılına gelindiğinde, Hint Donanması, devam eden Kolkata sınıfını daha da yüksek teknoloji seviyelerini (modern gizli özellikler dahil) içerecek şekilde yeniden tasarladı ve o yılın Mayıs ayında inşaat için onay verildi. Proje 15A için konsept ve işlev, donanmanın Deniz Tasarım Müdürlüğü tarafından çerçevelenirken, ayrıntılı tasarım Mazagon Dock Limited (MDL) tarafından geliştirildi.

INS Chennai, INS Sunayna ile birlikte Hürmüz Boğazı'ndaki gerilimler nedeniyle Hindistan denizcilik çıkarlarını korumak için Haziran 2019'da Basra Körfezi ve Umman Körfezi'ne gönderildi.

15 Mayıs 2019'da INS Chennai, INS Kochi ile birlikte MRSAM / Barak 8 'Kooperatif Katılımı' çalışma modunu uygulayan tam Müşterek Görev Gücü Koordinasyonu (JTC) modunun kullanılması yoluyla ilk işbirliği katılımına katıldı.

genel bakış

Hindistan tasarımı gemi, son teknoloji silahlar ve sensörler, gizli özellikler, gelişmiş bir eylem bilgi sistemi, kapsamlı bir yardımcı kontrol sistemi, birinci sınıf modüler yaşam alanları, sofistike güç dağıtım sistemi ve bir dizi başka gelişmiş özelliğe sahip olacak şekilde tasarlanmıştır. Bu gemiler birçok yeni özelliği bünyesinde barındırmakta ve diğer gemilere göre çok daha gelişmiş silah platformları sağlayan tasarım değişiklikleri içermektedir.

Geminin düşman uçakları ve gemi karşıtı seyir füzeleri tehdidine karşı koymak için tasarlanan hava savunma kabiliyeti, DRDO tarafından ortaklaşa geliştirilen dikey fırlatma, uzun menzilli karadan havaya füze sistemi etrafında dönüyor.

Dört AK-630 hızlı ateş topu, gemiye yakın savunma kabiliyeti sağlarken, bir MR silahı, geminin etkili deniz silahı desteği sağlamasını sağlayacaktır.

Hindistan tarafından geliştirilen çift tüplü torpido fırlatıcılar ve roketatarlar, geminin denizaltı karşıtı kabiliyetine güç katacak.

INS Chennai , süpersonik BrahMos yüzeyden yüzeye füze sistemini taşımak için tasarlanmıştır. Sistem, geminin uzun mesafeden kıyıdaki ve denizdeki yüzey hedeflerine müdahale etmesini sağlar ve bu da onu düşman hedeflerine karşı saldırı için ölümcül bir platform haline getirir.

taktikler

Chennai olarak oynamak

INS Chennai olarak oynamak, diğer gemilerde olmayan çeşitli silahları kullanmanıza izin verecektir. Su üstü gemilerine ve denizaltılara karşı çok iyi performans gösteren çok amaçlı bir savaş gemisi olarak oynanabilir. Hızlı bir helikopter ile donatılmış olmalıdır. Bir maçın başlangıcında, ekibinize keşif sağlamak için geminin helikopterini konuşlandırın. Maçın başında düşman gemilerini tespit etmek, stratejilerin oluşturulması ve rakiplerinizin hareketlerini tahmin etmek için hayati önem taşıyacaktır. Maç başladığında, müttefikler için ateş desteği sağlayın. XWind 4000 gibi çok sayıda füzeyle donanmış düşman gemileriyle doğrudan çatışmaya girmekten kaçının, çünkü güçlü AA'ya rağmen her iki tarafında ikişer tane olmak üzere sadece dört parçası vardır. Yakınlardaki düşman denizaltılarını da yok edin, çünkü gemi onlara karşı koymakta fazlasıyla yeteneklidir.

Düşman tespit edildiğinde, maksimum verim elde etmek için gemideki tüm silahları kullanın. Düşman uçaksavar savunma sistemleri tarafından kolaylıkla imha edilebildiğinden yavaş ve tekli füzelerin kullanılması önerilmez. SSM-700K C-Star ve Brahmos gibi füzelerin yüksek hızlarına ve yüksek hasarlarına sahip olmaları tavsiye edilir. Gemi orta düzeyde dayanıklılığa sahip olduğundan düşman gemilerine yaklaşmaktan kaçının.

Kavgacı olarak oynarken en yüksek DPS topunu ve yüksek DPS'ye sahip ancak kısa menzilli torpidoları (yani, kullanmak istediğiniz HUWS veya BA-111 Shkval'i tercihinizdir) kuşanın. Torpidolara karşı savunmak için el bombası fırlatıcınızı kullanın. Rakibinizin torpidoları yoksa, rakibe zarar vermek için el bombası fırlatıcınızı kullanabilirsiniz.

Chennai boyunca oynamak

Yetenekli müttefik Chennai'ye hava desteği sağlayın. Düşman füzelerini koruyun.

Chennai'ye karşı oynamak

INS Chennai, çok rollü kabiliyetine sahip en iyi Seviye II premium olmayan gemilerden biridir. Ağır dayanıklılığa sahip gemiler yalnızca Chennai'ye karşı etkili olabilir. Chennai'de birden fazla füze fırlatmak Chennai'ye yüksek hasar verilmesine yardımcı olabilir.

CV'lerde, gördüğünüz AA zayıfsa gemiye ulaşabilirsiniz, ancak oyuncu Korkut veya Melara'yı kullanıyorsa, uçaklarınızı hemen parçalayabileceğinden bu gemiden uzak durmanız önerilir. gökyüzünün.

En los DD también, solo hay unos pocos barcos de capacidad. Tüm dünyadan en iyi şekilde yararlanmak, dünyanın her yerinde var. Un Caio un Kurama o un Pantalayev una muy buena oportunidad contra esta cosa debido a la durabilidad ve la potencia de fuego casi igual (para Caio, el Pant es en realidad un más que igual)

Önerilen Silah Kurulumu

Esnek silah düzenine sahip gemi, geminin performansını daha da artıracak çeşitli silahlarla donatılabiliyor. Aşağıda önerilen bazı silah kurulumları bulunmaktadır. Ancak bunların sadece birer öneri olduğunu unutmayın.

  • Top: Bofors Nag Stealth , Mark 45 (127 mm) , Melara Hızlı (76 mm)
  • Bombaatar: RUR-5 ASROC , Mutlu fırlatıcı , RBU-6000 300mm (Gelişmiş Bombaatar)
  • Torpido: HUWS (kavga ve CQB için), K745 Blue Shark .
  • Hava savunması (ilk yuva): OSA-M (Geliştirilmiş Hava Savunması) , Kortik 30mm (Gelişmiş Hava Savunması) .
  • Helikopter: SV-22 Osprey , 360 Invictus .

Avantajlar ve dezavantajlar

Avantajlar

  • Bir torpido fırlatıcı ve 2 el bombası fırlatıcıya sahiptir
  • 2. kademede en çok AA'ya sahip.
  • Her türden silaha sahiptir
  • Yüksek hasar kapasitesi

Dezavantajları

  • orta derecede sağlık

önemsiz şeyler

  • Dünyanın en iyi muhripleri arasında sayılır.
  • Oyundaki en iyi premium olmayan muhripler arasındadır.
  • Gemi 1.850.000 dolara mal oluyordu; ancak 17 Ocak 2022'de 2.750.000'e yükseltildi.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Oyun haberleri

Abone Ol